Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.099
- 13.482
- 1.998
Yok ya cikar 4m EuroHaluk Yürekli: Berkan Kutlu burada süre alamıyorum, bonservisimi verin Beşiktaş’a gideyim demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ya cikar 4m EuroHaluk Yürekli: Berkan Kutlu burada süre alamıyorum, bonservisimi verin Beşiktaş’a gideyim demiş
Şunun haberlerini taşımayın twitterda ne yazıyorsa onu yorum yapıyor artık. Birde ekstra ekliyerek oyuncuları taraftarın önüne atıyor klüb kaynağını kesince.Haluk Yürekli: Berkan Kutlu burada süre alamıyorum, bonservisimi verin Beşiktaş’a gideyim demiş
Günü Icardi’yle kapatıyoruz dostlar.
Hani bu doğuştan sarı kırmızıydı, noldu forma savaşı vermek zor mu geldi, tembel vasat kabiliyetsiz herif. Doğrucaa rezerv takıma hadi bakim hadi koçum. 5 milyon getir nereye gidersen gitHaluk Yürekli: Berkan Kutlu burada süre alamıyorum, bonservisimi verin Beşiktaş’a gideyim demiş
Bu Haluk cidden sorunluHaluk Yürekli: Berkan Kutlu burada süre alamıyorum, bonservisimi verin Beşiktaş’a gideyim demiş
Bu dogruysa rezerv ligine yollansin orda sürünsünHaluk Yürekli: Berkan Kutlu burada süre alamıyorum, bonservisimi verin Beşiktaş’a gideyim demiş
Ana hedef icardi olmus bizimNe diyor renkdaş
Belhanda naptibu arada onyekuru ve belhandanın hareketlerinden adsli olsam hazzetmezdim
Verelim bonservisini ya yazik süre alamiyormuş tjkya gidecekmis oyy kiyamamHaluk Yürekli: Berkan Kutlu burada süre alamıyorum, bonservisimi verin Beşiktaş’a gideyim demiş
Haluk Yürekli: Berkan Kutlu burada süre alamıyorum, bonservisimi verin Beşiktaş’a gideyim demiş
longarinin
belhanda 4 yaptıBelhanda napti
Onyekuru ağlama yapmış galiba
GscimbomMobile