Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.195
- 70.373
- 4.918
Burayı hemen terk et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burayı hemen terk et
sana kırgınımBurayı hemen terk et
Niye hea? Ne yaptım sana?sana kırgınım
Ekibimizi shamar ve ballo toure transferlerini nasil degerlendiriyorsun?sana kırgınım
onur ile bir oldun bana karşıNiye hea? Ne yaptım sana?
shamar iyiye benziyor ama balon toure hiç içime sinmiyorEkibimizi shamar ve ballo toure transferlerini nasil degerlendiriyorsun?
Bu gencoyu alabilsek iyi olurdu
Mizah olarak algılayıp geçonur ile bir oldun bana karşı
Teknigi vasat ama hizi ligin ustunde. Hizi ve temposu yuzunden aliyor bizimkiler muhtemelenshamar iyiye benziyor ama balon toure hiç içime sinmiyor
Berkay genel olarak begendigim bir isim ustat ama istatistik konusunda haklisinBu istatistikler yanıltıcı olabilir karşısında Ali ile Miguel Cardoso vardı.2 oyuncunun da o maçta defansif anlamda sıkıntısı vardı.Başakşehir istese 4-5 tane atabilirdi o maçta ama yorgundular Uefa Avrupa Konferans Ligi maçından dolayı..
Rakipte stoperlerin hangisi abdulkerimden iyi?Bu defansla sezon bitir mi sence ?
İnşallah baloteliyyi almak gibi mantıklı bir hamle yaparızİnsallah Balotelliyi almak gibi bir hata yapmayız
Teknigi vasat ama hizi ligin ustunde. Hizi ve temposu yuzunden aliyor bizimkiler muhtemelen
Btw dun twde kurcalarken falcaoya yaptigi asiste denk geldim
Yedekleme diye bir sey yok bu genco gelirse pva giderPvA nın da normalde hızı ligin üstünde. Aynıyı benzer profil ile yedeklemek pek mantıklı gelmiyor. Oyuncuyu zerre tanımama ama sadece hızı içinse verilecek paraya üzülürüm.