Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gsmizden ne istiyorsun ustat
Micodan sonra 6 no da gelmez demistin

bu kdr transfer gerektiğini düşünmek manasız sol bek alak forvet seferoviçle gitmez forvet alak hancho olsen diye birini alak falan sanki 6-7 adam lazımmış gibi. griliş yatıp mitşö alındıktan sonra ortaya salt 10 nr alınır sanıyorum ki mertens alınd ama toreira süpriz oldu ki klübe de süpriz olmuştur o herifin gelmeyi kabul etmesi. zaten 6 değil 8 bence ki öyle kullanacaktır o.b.

bu kdr transfer gerektiğini düşünmek manasız sol bek alak forvet seferoviçle gitmez forvet alak hancho olsen diye birini alak falan sanki 6-7 adam lazımmış gibi. griliş yatıp mitşö alındıktan sonra ortaya salt 10 nr alınır sanıyorum ki mertens alınd ama toreira süpriz oldu ki klübe de süpriz olmuştur o herifin gelmeyi kabul etmesi. zaten 6 değil 8 bence ki öyle kullanacaktır o.b.

12-18 miş. Sözleşmesinin son yılı. Gerçi Nisan haberi. Son aylarda 10-15 diye görmüştüm sanki.

Valla ben Gladbach yerinde olsam zaten kesinlikle sözleşmesini uzatırım. Uzatmaya yanaşmıyorsa Minimum +15m€ bir teklife elden çıkarırım.

Çok iyi bir oyuncu çünkü.

Kanat ve fv alsak yeterli aslinda. Stoper ve sol bek idare eder. Ariza cikarsa ocakta tamir edilir ztn ama kanat ve fvye takviye sart suan icin(bence)

Thuram imkansiz. Cift haneli bonservis verecek maddi durumumuz yok.
Çift haneli bonservislere taksitle çıkabiliriz esasen. Bu yıl 8 seneye de 5 şeklinde. Neden çıkamayalım? Nelsson, Kerem veya Yunus üçlüsünden biri gerekirse satılabilir seneye. :unsure: hani bir fırsat transferi çıktıysa ve 40 milyon euroluk oyuncu 15 e gelebiliyorsa alınabilir yani.

Çift haneli bonservislere taksitle çıkabiliriz esasen. Bu yıl 8 seneye de 5 şeklinde. Neden çıkamayalım? Nelsson, Kerem veya Yunus üçlüsünden biri gerekirse satılabilir seneye. :unsure: hani bir fırsat transferi çıktıysa ve 40 milyon euroluk oyuncu 15 e gelebiliyorsa alınabilir yani.
Oyle bit butcemiz kalmamis bu transfer doneminde. Zaten verdigimiz maaslar ile baya yukseldi giderler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt