Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gaziantep maximi bize versin taylan karsılıgında

berkanı çakabileceğimiz bi klüp illa ki bulunur. geçen sene aldığımız tırto adamları sanırım fazla zarar etmeksizin yollamak nasib olacak.
koksalbaba-praying.gif

Balotelli ile ilgimiz ciddi diye duydum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belottiyi çok istiyorum ama belotti mi balotelli mi dedeler balotelli derim

Taylan'ın durumu üzücü oldu daha genç yerli rotasyonda gidebilirdi de taraftarla bağı kopan topçudan hayır gelmiyor ayrılık iki taraf içinde iyi olur. Berkan içinde benzer düşünüyorum tabi onun bonservis mevzusu var verdiğimiz parayı getirene kadar kalsın kadroda.

Taylan'ın durumu üzücü oldu daha genç yerli rotasyonda gidebilirdi de taraftarla bağı kopan topçudan hayır gelmiyor ayrılık iki taraf içinde iyi olur. Berkan içinde benzer düşünüyorum tabi onun bonservis mevzusu var verdiğimiz parayı getirene kadar kalsın kadroda.
İkiside gitmeli Berkan Taylan gitsinli Hamza gibiler girsin bunlardan ne hayır gelfife kulüpte kalsınlar Hamza beknaz falan oynadın daha iyi

Yerli kuralı varken Berkan'ın gönderilmesi saçma olur. Daha çok çalışsın alsın formayı alabiliyorsa.
Ters ayağını kullanamayan bir orta saha olmaz. Bu yönde bir gelişme de kaydetmedi geldiğinden beri, belli ki çalışmıyor. Hoş sol ayağını ne kadar kullanabiliyor o da malum. Top çalamıyor, baskıda ya faul yapıyor ya da çalım yiyip boşa düşüyor. Koşu mesafesi haricinde bana göre Taylan'ın bile gerisinde kalan bir oyuncu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dikine gidebilen ortasaha istiyoruz he iyi güzel. O paraları verebileceğimizi sanmıyorum ama transfer dönemi bittiğinde biri Okan hocaya transfer planlamasını nasıl yapiyorsunuz, Oliveira'yi aldığınızda aklınızda ki neydi, işte bu herifi diyelim ki aldık Bellegarde nereden çıktı, e bunu aldın Mertens'i falanı da var bu işin bunlar bi sorulmalı. Çok ilginç bi transfer planlaması, karmaşık geliyor bana. Random 100-150 oyuncu/menajerle iletişime geçip, maddi olarak gücümüzün yettiği oyunculara eğer iyiyse direkt teklifi yapıştırıyoruz sanki planlamadan-oyuncu tipinden ziyade.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt