Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SAÇ yayında belhanda ve onyekuruyu hedef göstererek dayak yerler filan dedi

Kısır takımla bu ligde sampiyon olamazsin. Stoperde Dany semihle halan balta ile olursun ama hucum gucu az olan takim olmaz

Anadolu takımları yeni yayın ihalesinden ve yabancı sınırı sayesinde ilerledikten sonra şu stoper hattı ile başarı gelmez. Geri kalanını o takım kadar kaliteli yapamıyorsun zaten. Geçen sene şampiyon olan TS 1-0 2-0 ile götürdü maçları.

Trabzon maçında takımı daha net olarak göreceğiz. Tek atıp ordan da 3 puanla dönebilecek miyiz? Hakem faciasına uğramazsak tabi.

Neyse iyi geceler. Okan hocama guveniyorum hucuma oyuncular aldiracaktir

Lan oglum gecen sene sahane 2 stoperiz vardi nelson ve marcao arkasinda muslera noldu kacinci olduk? Diyoruz bu ligde iyi stoper falan hikaye golcü adamlarin varsa heleki kapali savunmalari acan adamlarin varsa sampiyon olursun
Aynen yahu, karşı karşıya boş kaleye saçma sapan golleri kaçır sonra suçu stoperlere at, ohhh ne alaa, garibim stoperler yüzde yüz hatasız oynayacak ama bizim forvetler saçma salak golleri kaçırcak beyfendilere ses çıkmicak ha, doğruuu yedek kulübesinee haydeeeeee

1661204404033.webp

fener bildiğin küçük Anadolu takımı taktiğiyle oynuyor at uzun valencia iti bir şey yaparsa yapar yoksa hakem yapar ohh sonra en iyi takım fener. Bıktım bu şoparlardan. Futboldan soğudum .
Alın lan sizde söyle hızlı kanat forvet sağlı sollu ortadan koyup geçelim hem fb hem jk hem tff ye.

Anadolu takımları yeni yayın ihalesinden ve yabancı sınırı sayesinde ilerledikten sonra şu stoper hattı ile başarı gelmez. Geri kalanını o takım kadar kaliteli yapamıyorsun zaten. Geçen sene şampiyon olan TS 1-0 2-0 ile götürdü maçları.
Nelson abdulkadirden iyi bir tandem var mi?
Ts bjk fb ve basak ile kiyasla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt