Cevat Kelle
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2015
- 3.243
- 2.620
- 1.023
Berkan en fazla kiralık olarak gider başağa falan. Kargalara topçu verilmemeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
VasatŞu Adana'ya Keremi 1 senelik verip Onyekuru 'yu kiralasak nasıl olur
Yada kerem = Onyekuru+ Tayyip Sanuç'u bonservisi ile alsak fena olmaz gibi.
Hem Kerem'in kaprislerinden kurtuluruz hem de yerli bir oyuncu ile hızlı bir onyekuru kazanmış oluruz.
Bu halde Kerem 'e 4 m€ veren bile çıkmaz
Kimse buna para vermezBu sene hiç kerem için bi teklif geldi mi?
Şahsi fikrim Onyekuru, Keremi top diye oynar, Kerem yatsın kalksın yabancı kuralına dua etsin yoksa şuan rezervdeydi.Şu dediğin takası Okan buruk yapsa demedigin kalmaz
Böyle beni benden aldın Baros dedin.Bize Baroş'un genç halı lazım Renktaş.
İlaç olur ilaç
Adam da her şey vardı.
Top tutma sürme hız pozisyon bilgisi tek vuruş sırtı dönük oynama

Nedense bize gelince "bonservisimi verin" gideyim ne demek. Senin menajerin yokmu arasin bulsun, istedigimiz rakami getirsin önce.Haluk Yürekli: Berkan Kutlu burada süre alamıyorum, bonservisimi verin Beşiktaş’a gideyim demiş
berkan necip takası gündemde
Boyle bir deli santraforu istermiydiniz?
Taylan+Berkan+kerem = gedson her iki taraf içinde makul gibiTaylan+ Berkan = Gedson
ben okeyim
Bu olay lakin Portekiz'de yasandi . Oyuncu Brezilyali bir forvet.Bu guneyamerikada artik moda oldu ilginc ilginc olaylar donuyor
Bunun hakkinda ingiliz bir youtuber var bulursam atacagim arastirma yapmisti
Sosyal medyada isimlerini duyurmak icin yapanlar varmis ve bunun sayesinde parada kazaniyormuslar icerik uretiyormuslar
Bundan 2 3 sene once bi frikik olayi vardi sosyal medyada baya hitdi
O frikigi atan 3 topcuya 1000 dolar verilmis bir sosyal medyaci tarafindan
VasatKimse buna para vermez
Avrupa'da yetenekten önce karaktere bakarlar
Olmaz, gedsonun %50 sini almış olacaz, taylan+berkan yeterli.Taylan+Berkan+kerem = gedson her iki taraf içinde makul gibi
çokta yetenekli olduğu söylenemez, Göztepenin Halil Akbunarı ne ise geçen sene bizim için oydu, malum geçen yıl Göztepe ayarında bı takımdık , bu tarz adamlar Anadolu takımları seviyesinde uçar kaçar kalite yükseldikçe tırtlar, az linç yemedim geçen sene topçu değil dediğimdeKimse buna para vermez
Avrupa'da yetenekten önce karaktere bakarlar