Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AAnket

Anket aç forumda sol kanada kerem mi Onyekuru mu diye sonucu görürsün.
Ha belki % 90 çıkmaz ama en az %65 Onyekuru ister geri Kalan % 35 zaten forumun futboldan anlamayan evlatçi tayfası
senin kafalar gitmiş kim daha iyi tartışması yapmıyoruz sığ kardeşim benim iyi geceler sana uykun gelmiş gibi

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu 3 yerli muhabbeti falan kalkarsa alabilirler bence de gerçi piyasası nolur bilmiyorum da. ama abicim şu güzel transferlerin yanına onyekuru'dan daha iyi bi kanat oyuncusu alınmalıydı bence çoktan. alınacağına inanıyorum ama bakalım.
Aslında bu takıma yapılacak esas takviye belliydi bütün kuşları susturacaktık ne güzel.Gittik parayı başka adamlara gömdük.

Tabi sende haklısın renkdaş, şöyleki beklentimiz çok yüksek olduğundan bazen çok sabırsız olabiliyoruz, geçen seneki başarsızlık çok tedirgin etti tabi hepimizi. Keremden de beklenti çok aşırı yükseldi. O da biraz gelişmeli
dogru renktaş takım ülke vs öyle ama napalım sonuçta hamleler yerinde gibi geç de olsa beklicez erkenden nego basmaya lüzüm yok.

Aslında bu takıma yapılacak esas takviye belliydi bütün kuşları susturacaktık ne güzel.Gittik parayı başka adamlara gömdük.

talisca çok zordu ama ya maaşı çok yüksek sanırım hem de kendisi de ayrılmak istemiyormuş oradan. kendisi ayrılmak istese illa ki 3 büyükler devreye girerdi sponsor cart curt getirirdi biri

Allah aşkına Keremi sağlıklı değerlendirebilecek ne gördük ki ? Bu çocuk takıma adım attığı günden beri bir kaos hakim formunu yukarı çıkarabilen 2-3 topcudan biri kalan 20 kişi dibi gördü.. Bu sene yeni takım diyoruz yine herkes formsuz .. Ben kerem mükemmel demiyorum Barcaya gider 20-30 milyon eder demiyorum ama bu herifi rezerv lige göndermek Tayyip sanucla falan takas etmek nedir ? Durduk yere kimse kerem savunması yapmadı farkındaysan ama ortalığı boş bulup da saçma sapan yorumlar yapan olursa ben de lafımı esirgemem..
Eğer bir futbolcu top kontrol etmeyi bilmiyor ve kısa pas yeteneği çok kötüyse geriye kalan şeyleri konuşmanın pek bir anlamı kalmıyor. Çarpım tablosunu bilmeyen matematik öğretmeni gibi bişey oluyor. Kerem bu konularda 1 yıldır zerre ilerlemedi ve ilerleyecek gibi de durmuyor malesef.

senin kafalar gitmiş kim daha iyi tartışması yapmıyoruz sıg kardeşim benim iyi geceler sana uykun gelmiş gibi
Adam haklı reis Kerem ilk transfer edildiği sezon ki pozitif futbolunu oynamıyor artık. Sahada bakıyorsun takım arkadaşlarına çemkirmeler sürekli kaleye şutlar iki kere takım içi kavga etmesi daha 23 yaşında bir oyuncu için bunlar çok fazla kimse Kerem'in keyfini çekemez

bu 3 yerli muhabbeti falan kalkarsa alabilirler bence de gerçi piyasası nolur bilmiyorum da. ama abicim şu güzel transferlerin yanına onyekuru'dan daha iyi bi kanat oyuncusu alınmalıydı bence çoktan. alınacağına inanıyorum ama bakalım.
Yaw belotti gibi icardi gibi pahalı transferler yerine bu tarz gençleri almak lazım.
İlla Onyekuru olsun demiyoruz onun daha gencini bulmalıyız. Ha gidipte Sekidika da almasınlar

Kubilay Türkyılmaz vardı, sağdan soldan acayip zımbalardı, ahh şimdi olacaktıki. ..

Adam haklı reis Kerem ilk transfer edildiği sezon ki pozitif futbolunu oynamıyor artık. Sahada bakıyorsun takım arkadaşlarına çemkirmeler sürekli kaleye şutlar iki kere takım içi kavga etmesi daha 23 yaşında bir oyuncu için bunlar çok fazla kimse Kerem'in keyfini çekemez
evet sezon kötü açtı. bu olabilir ama. koridorlarımızın hepsi kötü açtı zaten boey'in son 1,5 maçtaki dinamizimi hariç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt