Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw belotti gibi icardi gibi pahalı transferler yerine bu tarz gençleri almak lazım.
İlla Onyekuru olsun demiyoruz onun daha gencini bulmalıyız. Ha gidipte Sekidika da almasınlar

onyekuru'da olabilir canım niye olmasın ligi tanıyor daha önce kendisini kanıtlamış burada falan filan. ama gitti işte farklı kanat oyuncularının ismini zikretmek daha mantıklı artık

1661208419044.webp

düt
endirekt vuruş

bence oyuncuyu savunmakla olduğundan daha iyi lanse edip eleştirileri haksız çıkarmak arasında da bir çizgi var üstat. hiçbir topçu yediği linci aldığı eleştiriyi hakketmiyor ama çoğu zaman da boş yere eleştirilmiyor topçular. dozaj sıkıntılı olsa da çok haksız değil millet. burada keremi kollayıp evde tv izlerken çoğu kişinin burada keremi eleştirenlerden daha fazla salladığına inanıyorum. ispat edemem tabi ama hissiyatım o yönde
Yalnız geçen sene hiçbir sebep yokken nelsson linçleniyordu illa bir sebep aramaya gerek duymuyor şu dönemde galatasaray taraftarı. Fbjk taraftarına şirin gözükme uğruna kendi oyuncularını sebep olmadan eleştiren çok taraftar var.

Eğer bir futbolcu top kontrol etmeyi bilmiyor ve kısa pas yeteneği çok kötüyse geriye kalan şeyleri konuşmanın pek bir anlamı kalmıyor. Çarpım tablosunu bilmeyen matematik öğretmeni gibi bişey oluyor. Kerem bu konularda 1 yıldır zerre ilerlemedi ve ilerleyecek gibi de durmuyor malesef.

Tuncay şanlı bu konularda bariz kötüydü ama güzel bir kariyeri oldu..
Kerem neye göre ilerlesin renktas ancak armut durduğu yerden olgunlaşır ..Kaoslu terim dönemi kafa kırık torrent 3 haftadır uyguladığı tek taktik çift forvete dönmek olan Okan .. Yukarıda da yazdım kerem geç amatör oldu bunun dezavantajıni yasiyor ustune kendine taktiksel olarak birşey katacak hocalarla da calışamadi ..

evet keremde bireysel sorunları var

ama bence keremi de yunusu da seferi de yeterince kullanamamak ve beklerden oyun kurulumunda fayda alamamak biraz da okan hocanın suçu

verim vermeyen her oyuncu otomatikman kendi suçlu olmayabilir

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

acur takımdan elını cek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt