Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız geçen sene hiçbir sebep yokken nelsson linçleniyordu illa bir sebep aramaya gerek duymuyor şu dönemde galatasaray taraftarı. Fbjk taraftarına şirin gözükme uğruna kendi oyuncularını sebep olmadan eleştiren çok taraftar var.

fbjk taraftarına kıyasla bizim taraftarın tahammül seviyesi çok daha düşük, bu zaman zaman bizim için büyük avantaj bazen de dezavantaj, oyuncuların morallerini yerle bir edebiliyoruz dönem dönem malesef. ama mesela burak elmas gibi vasat kişileri de hemen dehleyebiliyoruz. dengeyi ayarlamak lazım ama zor tabi. ali koç gibi ne kadar zengin olursa olsun başarısız bir başkan 1-1,5 seneden daha fazla başkanlık yapamaz kolay kolay mesela bizde.

oyuncu eleştiri konusunda da bende dahil olmak üzere terazimiz biraz farklı çalışıyor kuşlara kıyasla. bu iyi mi kötü mü çözemedim

maç özetlerini bile izlediğinizde kim ne yapmış,rakip nasılmış belli oluyor.fb macı özetinda fbnin tek net pozisyonu ikinci yarıda emre morun kendi yarattıgı pozisyon.orda da ndiaye fiziğini kullanmak yerine topu almaya niyetlense emre dönemeyecek öyle.ne tuhaf bi takımlar.

3.golde rakipten sekiyo top yine bomboş olan lincolne geliyo.sonra yerini yitiren savunmada zach bomboş atıyo golü.bi tek 4.gol çok guzel,orda da alioski bomboş.haftalardır rakipten gelen ikramlar var pozisyonlarda

Keremdeki sorun kendini vazgeçilmez gibi görmesi. Buda oyununa yansıyor. Giresun maçında topu vermediği olay bunun göstergesi bir an önce gol atayim ve ben atayım derdinde. Bu kafadan bi kurtulması gerekiyor.
Aynı kafa Akbaba da var .
Sürekli kendisi atmak istiyor.

Yerliler, biraz böyle oluyor skor buldular mi bir yerleri kalkıyor aynı şey diğer takımlardaki yerliler içinde geçerli bu da tamamen ego ve eğitimsizlikle alakalı.

bizim en rahat macımız 4-0lık ankaragücü macıdır yedek kadroyla cıktıgımız,o da 2012'deydi

o herif için kararsız kaldım üstat. tempo ve hızıyla burada iş yapabilir ama tekniği de problem gozukuyor.
bize lazım teknik sanki renktaş yani pva'nın yormasının sebebi tercihler ve mevcut teknik sıkıntılar

yani dubois'e güvensen tüm sezon bi bek öyle diger tempo oke mantıklı da :s toure boey beyin fıtıgı olur

Yalnız bu seneki en kötü taraftar da bizde. Maç 0 0 gitsin 20. Dakikadan sonra susuyor taraftar malesef. Buda aslında önemli bi olay.

maç özetlerini bile izlediğinizde kim ne yapmış,rakip nasılmış belli oluyor.fb macı özetinda fbnin tek net pozisyonu ikinci yarıda emre morun kendi yarattıgı pozisyon.orda da ndiaye fiziğini kullanmak yerine topu almaya niyetlense emre dönemeyecek öyle.ne tuhaf bi takımlar.

3.golde rakipten sekiyo top yine bomboş olan lincolne geliyo.sonra yerini yitiren savunmada zach bomboş atıyo golü.bi tek 4.gol çok guzel,orda da alioski bomboş.haftalardır rakipten gelen ikramlar var pozisyonlarda

bi bok oynamadılar raketsiki atılmasa berabere bitçekti

Aynı kafa Akbaba da var .
Sürekli kendisi atmak istiyor.

Yerliler, biraz böyle oluyor skor buldular mi bir yerleri kalkıyor aynı şey diğer takımlardaki yerliler içinde geçerli bu da tamamen ego ve eğitimsizlikle alakalı.
bu yerli kuralı muhabbetinden bir an önce kurtulmalıyız o yüzden. 1 yerli bile ne kadar bozuyor havayı. futbol bizim milletin işi değil, yerli oyunculardan avrupa'ya transfer olamayanlar futbolu salıp inşaat sektörüne falan girmeliler, şu ligde böyle vasıfsız yerliler sırf kuraldan ötürü para kazanamasın arkadaş

Beyler konu dışı kusura bakmayın.
25 Ağustos - 12 Eylül arası araç kiralamam lazım Istanbulda. Hangi firmayı önerirsiniz. %80 i sahtekar olduğu için kararsız kaldım.

bize lazım teknik sanki renktaş yani pva'nın yormasının sebebi tercihler ve mevcut teknik sıkıntılar

yani dubois'e güvensen tüm sezon bi bek öyle diger tempo oke mantıklı da :s toure boey beyin fıtıgı olur
burada baya detaylı bir analizi var. bakmanı tavsiye ederim. ben oturup maçını izlemedim ama okuduğum yazılara göre bu herifin burda fark yaratacağını dusunuyorum

evet keremde bireysel sorunları var

ama bence keremi de yunusu da seferi de yeterince kullanamamak ve beklerden oyun kurulumunda fayda alamamak biraz da okan hocanın suçu

verim vermeyen her oyuncu otomatikman kendi suçlu olmayabilir

Montellanin elinde yıldızlasan yunusun 3 maçta golü asisti yok ama bakıyorsun yerine gelen onyekuru atıyor bir şekilde ..

Yaw koca GS 3 maçta 2 gol atabilmis keremin performansı herşeyden bagimsiz olarak değerlendiriliyor gerçekten ilginç bir güruh var burada..

bi bok oynamadılar raketsiki atılmasa berabere bitçekti
çok ilginç ya reis.fbde gercekten iyi futbolcular var,vasat futbolcuların yanı sıra ,kadroları geniş ama herifleri övemiyorum futbol olarak.çünkü 3 haftadır atılan gollerde rakip futbolcular,işte kasımpaşa gibi eşek şansı bi takım,ne bileyim bu macta hakemin verdiği ince ama yanlıs kararların yanı sıra samet ve rakitskynin en kritik anlar yaptıkları hatalar.ilkyarının sonu ve 80.dkda 2 stoper cıkıp macın sonucunu belirledi resmen.fb ballı börek buldu 3 haftadır

fbjk taraftarına kıyasla bizim taraftarın tahammül seviyesi çok daha düşük, bu zaman zaman bizim için büyük avantaj bazen de dezavantaj, oyuncuların morallerini yerle bir edebiliyoruz dönem dönem malesef. ama mesela burak elmas gibi vasat kişileri de hemen dehleyebiliyoruz. dengeyi ayarlamak lazım ama zor tabi. ali koç gibi ne kadar zengin olursa olsun başarısız bir başkan 1-1,5 seneden daha fazla başkanlık yapamaz kolay kolay mesela bizde.

oyuncu eleştiri konusunda da bende dahil olmak üzere terazimiz biraz farklı çalışıyor kuşlara kıyasla. bu iyi mi kötü mü çözemedim
Taraftar potansiyeli bakımından türkiye'de bir numarayızdır ama birlik olma sosyal medyada etki etmede trabzonun bile gerisimdeyiz. Bizim fenomen hesapların hepsi bet reklamı peşinde arada etkileşim kasma mesajları dışında etliye sütlüye karışmazlar. Geçen sene 6 maç hakemler bizi doğradı fanatik fenerli volkan bile galatasaray'a operasyon var dedi ne yapabildik anca oyuncu linçledik ya da galatasaray hakemide yencek kardeşim diye bir söylem uydurduk. Dünya'da bir tek bizde vardır bu hakemide yenecek muhabbeti. İşte sırf bak ben objektifim deme fbjk taraftarına şirin gözükme uğruna kendi takımını ezdiren bir taraftar profili ortaya çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt