Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bunları not alalım lazım olur ileride.

Bu iddia için ayrı başlık açılmalı.

Eğer bu iddia doğruysa ve yönetim bunu kanıtlarsa bir saniye düşünmeden Okan'a yol vermeli.

Kuşlara açık açık maddi destek veren onları kayırmak için özel spor kanalı açan adamın ayağına GALATASARAY 'in hocası gitmez gitmek istese bile Gİ-DE-MEZ!

Birde haftanın 3 günü gidiyormuş.

Bizde mal gibi yalı çocuğunu ve tv8'i protesto edip alışveriş yapmıyor ve izlemiyoruz.

Ülkemiz de bilet alıp maç izlemek artık büyük lüks, alan da çekirdek çitliyor.
Bizde sanirim bi doymuşluk var gibi. Fener 8 senedir sampiyon olamayınca kopek gibiler. Baskı altına alabiliyorlar. Sanirim kupaya aç olduklarından. Tribünlerin kendine gelmesi lzm rakibe deplasman havası yaşatamiyoruz

Bizde sanirim bi doymuşluk var gibi. Fener 8 senedir sampiyon olamayınca kopek gibiler. Baskı altına alabiliyorlar. Sanirim kupaya aç olduklarından. Tribünlerin kendine gelmesi lzm rakibe deplasman havası yaşatamiyoruz
Tribünlerin kendine gelmesi için tabanca gibi takım lazım reis. İleride alan daraltıp etkili pres yapamadıktan sonra nasıl tribündeki adamdan nasıl tezahürat beklersin ki.

Kulup bir PR sirketiyle calisacak oncelikle yoksa bos is

Kulup yapmali bu isleri

Fbjk iyi yapiyor bunu

Vizim yonetimler caga ayak uyduramiyor

Gerekirse yorumcularida satin alacaksin passatlarla

Okan adam gibi top oynatırsa su saçmalıklara en güzel cevabı vermiş olur b.k gibi oynadığımız için her yerden vurmaya çalışıyorlar maksat 3-5 haftada sepetlensin kaos olsun geçen yılki gibi panik hamleleri yapılsın diye

yani dubois'e güvensen tüm sezon bi bek öyle diger tempo oke mantıklı da :s toure boey beyin fıtıgı olur
bu kısmı görmemiştim alıntılarken. ben dubois'i hiç tanımıyorum neredeyse. umarım içe kaydıracak kadar pas kalitesi ve oyun gorusu iyidir. omar boey tarzı bir şey çıkarsa artık futbola kusebilirim.

EpH80hFWMAAkSKu.jpg

FCOCwZUVQAA0KDA.webp

Neyse şimdilik bişey demeyelim

Son düzenleme:
ayrıca ekleme yapacak olursam,kasımpaşa gibi bi maçtan sonra,bu maçta da rakipten gelen ikramlı galibiyetle nasıl olsa gol atarız bi şekilde havasına girdiler @Hayri Cund bu pek iyi bişey değil onlar için,ortada bi futbol yokken.aynı taktik,aynı durumlar sezon sonuna kadar gitmez.futbol hatalar oyunu doğru ama her zaman bu kadarı denk gelmez.adananın 2.yarı çok net buldugu 3 fırsatda her zaman kaçmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt