Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iddia için ayrı başlık açılmalı.

Eğer bu iddia doğruysa ve yönetim bunu kanıtlarsa bir saniye düşünmeden Okan'a yol vermeli.

Kuşlara açık açık maddi destek veren onları kayırmak için özel spor kanalı açan adamın ayağına GALATASARAY 'in hocası gitmez gitmek istese bile Gİ-DE-MEZ!

Birde haftanın 3 günü gidiyormuş.

Bizde mal gibi yalı çocuğunu ve tv8'i protesto edip alışveriş yapmıyor ve izlemiyoruz.
fatih terim her akşam masterchef izliyo haberin olsun

bunlar baya eski arkadaş benim bildiğim o yüzden bişi demek haksızlık olur. + esat y basket maçlarında fln da boy gösteriyordu geçen sene. arası sadece okanlan iyi değil belliki
Beleşoğlu ile birlikte İnter'e kaçmaları içimde yara halen belki Şampiyonlar ligini alabilirdik.Kinliyim o yüzden Okana

ayrıca ekleme yapacak olursam,kasımpaşa gibi bi maçtan sonra,bu maçta da rakipten gelen ikramlı galibiyetle nasıl olsa gol atarız bi şekilde havasına girdiler @Hayri Cund bu pek iyi bişey değil onlar için,ortada bi futbol yokken.aynı taktik,aynı durumlar sezon sonuna kadar gitmez.futbol hatalar oyunu doğru ama her zaman bu kadarı denk gelmez.adananın 2.yarı çok net buldugu 3 fırsatda her zaman kaçmaz

bi valencia oynuyo yine başka bişey de yok çok gol atmışlar iyi hicum takımı fln serdar armutuna top gelmedi nasıl iyi takımsa bu :hmmm:

Okan hocanın acunla görüşmesindeki sıkıntı ne ? Eskiden beri arkadaşlar zaten. Evet hic birimiz acunu sevmiyoruz ama adamların dünyaları farkli. Biz gibi bakmıyorlar olaya:) Sacma sapan şeylerden kaos yaratmaya calisiyolar millet de bunların oyununa geliyor.

acun'un tr futbol dünyasında samimi olmak isteyipte olamayacağı kim var yav. herifin herkesle bi şekilde ilişkisi var zaten.

haluk yürekli'nin okan hoca haftanın birkaç günü acun medya'da tarzı haber yapması tamamen servis başka bir şey değil. kameraların arkasında bu sembol isimlerin falan hepsi dost, arkadaş zaten.

Hoca'ya şu sıra sallamanın kimseye faydası olmaz. Hatta yarışta tutabiliyorsa takımı herkese karşı korumakta taraftar olarak boynumuzun borcu.

FTnin bize gelmeden yarim sene önce Survivor birlesme partisine gitmsti. Üstüne bizdeyken Survivordan Adanali birine Acun üzeri selam yollatmisti. Ve bizden gittiginde Acunun kanalinda final mac yorumladi.

FT yaptigi an sorun yok, OB yaptiginda auuuuv

Ardahan idi o arkadaş, sosyal medyadan bildiğim kadarıyla diyorum, o süreçte aynı potada olan fbli Aycan Yanaçı mor etmek için sözüm ona ftciler bu çocuğu birinci yapmıştı o hafta....Takım yokuş aşağı giderken trol sayfalar bunla coşuyordu .d.d

bi valencia oynuyo yine başka bişey de yok çok gol atmışlar iyi hicum takımı fln serdar armutuna top gelmedi nasıl iyi takımsa bu :hmmm:

İlk gol muamma 2. Gol sametin malligi 3. Gol taca giden sutun zajcin önüne düşmesi.. Geçen hafta kırmızı kart maç başı bu hafta maç donecekken yine kırmızı..
İlk 2 hafta tirt takımlar 3. Hafta saçmalıklar silsilesi..
Bir yerden bu şansın donmesi gerekir

1661209788560.webp 1661209823933.webp
1661209903139.webp

Sanki görüştüğü kişi düşman kişi.Fbli olabilir Beşiktaşlı olabilir Trabzonsporlu olabilir.Sizin etrafınızda hiç rakip takımlı arkadaşlarınız falan yok mu?Ben sadece burda gizli gizli takılan rakip takımlıları sevmiyorum.Görüştüğü kişi de ülkenin en iyi medya adamlarından ve son zamanlarda yurt dışında Türkiye'yi temsil etmeye çalışan birisi.Tabii ki konuşabilir görüşebilir arkadaşı olabilir bunda bi sıkıntı yok ki yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt