Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk gol muamma 2. Gol sametin malligi 3. Gol taca giden sutun zajcin önüne düşmesi.. Geçen hafta kırmızı kart maç başı bu hafta maç donecekken yine kırmızı..
İlk 2 hafta tirt takımlar 3. Hafta saçmalıklar silsilesi..
Bir yerden bu şansın donmesi gerekir
solbek
sol stoper
sağ stoper

3 gol yedirdi diyebiliriz. bir svansson yakmadı adsyi

Emre Mor cok iyi transfer gibi duruyor ne yazik ki. Hala sut cekemiyor ama pas vermeyi ogrenmis. Bir de cok guzel kendini yere atiyor baska takimda olsa ise yaramaz ama Fener topcusu olunca bu onemli meziyet oluyor. Valencia ornegindeki gibi

Emre Mor cok iyi transfer gibi duruyor ne yazik ki. Hala sut cekemiyor ama pas vermeyi ogrenmis. Bir de cok guzel kendini yere atiyor baska takimda olsa ise yaramaz ama Fener topcusu olunca bu onemli meziyet oluyor. Valencia ornegindeki gibi
İki maç sonra Antrenman sahasına Taht getirtip fotoğraf çekinmeye başlar rahat ol RENKDO

okanın dost olmasında sorun yok da işi ftye getirerek yine hata yapmaktasınız okan gibi ahbap değil belli ki aralarında daha resmi ve devlet protokolü klasmanına girebilicek bi münasebet söz konusu ama dediğim gibi okan eski dosttur heriflerle o yüzden kimsede bişiy diyemez

bi valencia oynuyo yine başka bişey de yok çok gol atmışlar iyi hicum takımı fln serdar armutuna top gelmedi nasıl iyi takımsa bu :hmmm:
valencia forvet gibi oynuyo ama gezgin.rakibin hataalrını degelerndiriyo.umraniye macı kırmızı görmedi,penaltı attı.sonra kontratakta yazdı orda.kasımpaşa maçı rezalet bi maç zaten.ertugrulun cıkısları,hadergonajın olmayan cevre kontrolü derken herif 2 tane yazdı.
bu macta da penaltı ve top kaptı,sürdü,attı.zor bişey değil.önü boş,hızlı adam rakitskye göre.normal ama karaktersiz olsa da çabalıyo,hatayı affetmiyo

serdar dursun beleşçi herif zaten ama doğru söylediğin.sıkışık bi oyunda ne valenciaya ne serdar dursuna hazırlanan pozisyonlar olmadı.organizasyon yok.

biz seferovice pozisyonlar hazırladık ama olmadı.

Vincenzo Montella: "İkinci yarıda hoşuma gitmeyen olaylar yaşandı. Onları ben kendime saklıyorum. Futbolcularımızı çok fazla gerdiler. Beğenmediğim olaylar yaşandı bu gece."
"İlk yarıda hiç faul yapmadan 4 kart yedik."
"Verdikleri penaltıda Valencia bizim oyuncumuza müdahale yaptı ama penaltı verdiler. Bize yapılan penaltıda ofsayt yoktu. Bunlar birikince gerginlik oluşuyor ve maç ister istemez farklı yöne gidiyor."

aah ah, soktuğumun ligi. her tarafı leş kokuyor. hocalık yapmakta çok zor bu ligde.

okanın dost olmasında sorun yok da işi ftye getirerek yine hata yapmaktasınız okan gibi ahbap değil belli ki aralarında daha resmi ve devlet protokolü klasmanına girebilicek bi münasebet söz konusu ama dediğim gibi okan eski dosttur heriflerle o yüzden kimsede bişiy diyemez

dayri bund

Arkadaşlar şu Febeş muhabbetine son mu versek
inan bana bi maç sonrası fb ,bjk yenildiğinde eglencesine bile olsa 2 saat rakip konusmak benim en sevmediğim şey.zamanımdan çalınıyo çünkü.bu zaten son demler.bundan sonra sadece Galatasaraya odaklıyım. Galatasaray iyi olduktan sonra şu halleriyle endişe duyulmaz

üstat ikidir sergen sanıyorum seni.

Juve galiba Milik isini Memphis'e karsi blof olarak kullaniyor. Keske Memphis blofu gorse de kafalasak. Memphis sen cok buyuk topcusun aslanim boyle Milik'le falan karsilastirilman resmen hakaret reis. Sana bu muameleyi yapan sikeci serefsiz bi camiaya gitme hata edersin. Gel burada hem para var hem sohret var hem mutluluk var bizim gibi camia dunyada sayili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt