Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juve galiba Milik isini Memphis'e karsi blof olarak kullaniyor. Keske Memphis blofu gorse de kafalasak. Memphis sen cok buyuk topcusun aslanim boyle Milik'le falan karsilastirilman resmen hakaret reis. Sana bu muameleyi yapan sikeci serefsiz bi camiaya gitme hata edersin. Gel burada hem para var hem sohret var hem mutluluk var bizim gibi camia dunyada sayili

hangi transfer dönemiydi hatırlamıyorum, bein sports bir anda Milik, Galatasaray'da diye haber yapmıştı. ne gündü ya. bizim ligde izlemek isterdim onu

Vincenzo Montella: "İkinci yarıda hoşuma gitmeyen olaylar yaşandı. Onları ben kendime saklıyorum. Futbolcularımızı çok fazla gerdiler. Beğenmediğim olaylar yaşandı bu gece."
"İlk yarıda hiç faul yapmadan 4 kart yedik."
"Verdikleri penaltıda Valencia bizim oyuncumuza müdahale yaptı ama penaltı verdiler. Bize yapılan penaltıda ofsayt yoktu. Bunlar birikince gerginlik oluşuyor ve maç ister istemez farklı yöne gidiyor."

aah ah, soktuğumun ligi. her tarafı leş kokuyor. hocalık yapmakta çok zor bu ligde.
hadi fbye penatıyı verdi.2-0 ken adananın penaltıyı verse,2-1 olsa adana 1 puan almıstı en azından.fb cok net 3 puan çaldı,umraniye macında da 1 puan aldılar hakemle

sonra işte alioski ne daktı ya falan konusulyo koca maçta ,1 pozsiyona girmişler

jetmiri ilk defa gördüm. kosovalıymış. kosovalı topçu sayısı baya arttı son dönemde
1661210681532.webp

hangi transfer dönemiydi hatırlamıyorum, bein sports bir anda Milik, Galatasaray'da diye haber yapmıştı. ne gündü ya. bizim ligde izlemek isterdim onu
Ben de hatirliyom. Baya inanmistik ha. O zaman bi de cok iyiydi adam sadece kotu bi sakatliktan yeni cikmisti. Sonra sakatliklar devam etti Marsilya da hicbir zaman duzgun santrforlu taktik kullanmadi. Schick gibi bi herifti potansiyel olarak

okanın dost olmasında sorun yok da işi ftye getirerek yine hata yapmaktasınız okan gibi ahbap değil belli ki aralarında daha resmi ve devlet protokolü klasmanına girebilicek bi münasebet söz konusu ama dediğim gibi okan eski dosttur heriflerle o yüzden kimsede bişiy diyemez
acun terimle malesef baya yakın üstad bu yıllardır bilinen bişey, öyle devlet protokolü durumu yok yani. survivor jürisi olmayı acunla yakın olmasa kabul eder mi hoca. terimci hy nin bunun üzerinden okanın altını oymaya çalışması trajikomik bir durum olmuş

Soylemeden edemeyecegim Icardi aradigimiz santrfor degil

aradığımız kısmında her gün aradıklarımız değiştiği için bir şey diyemeyecem de icardi burda kafayı koyarsa güzel işler yapar bence. bu lig için çok fazla bi şeyler aramaya gerek var mı ki, zannetmiyorum. daha hareketli bir forvet iyi olur demek istedin galiba.

seferovic bile şu siftahı açsa ve ardından toparlanmaya başlasa o bile ligin üstünde zaten. icardi micardi her türlü sokar çıkarır burada ama istek-hırs önemli tabi.

Sergenim yok mu ay döngüsünde sakatlık durumu???
oğlum söyledik ya yazın.josef ve ghezall dedik,herifler sakatlandı.butun yaz werghostun durumu ciddi dedim ama bi liste yapacagım senin için

besıktas

ghezall ve josef (sene boyunca sorun yaşayacaklar)
werghost(ekim ayı ve kasım ayı ciddi yaralanma durumlarına acık)
nkodou(kasım 2022)
masuaku(kasım 2022)
rosier (ocak 2023)

fenerbahce

darbeye baglı-valencia (kasım 2022-ciddi dikkat etmesi gerekiyor-yazın da dedim)
joao pedro (sonbahardan itibaren-herif full riskli olabilir-doktor sıkıntısı var bunda)
emre mor(ekim 2022)
arda güler (ne yazıkki risk altında)
darbeye baglı-lincoln (kasım 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt