Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Transfer Transfer Transfer Transfer Transfer Transfer Transfer

oğlum söyledik ya yazın.josef ve ghezall dedik,herifler sakatlandı.butun yaz werghostun durumu ciddi dedim ama bi liste yapacagım senin için

besıktas

ghezall ve josef (sene boyunca sorun yaşayacaklar)
werghost(ekim ayı ve kasım ayı ciddi yaralanma durumlarına acık)
nkodou(kasım 2022)
masuaku(kasım 2022)
rosier (ocak 2023)

fenerbahce

darbeye baglı-valencia (kasım 2022-ciddi dikkat etmesi gerekiyor-yazın da dedim)
joao pedro (sonbahardan itibaren-herif full riskli olabilir-doktor sıkıntısı var bunda)
emre mor(ekim 2022)
arda güler (ne yazıkki risk altında)
darbeye baglı-lincoln (kasım 2022)
Bazen beni korkutuyorsun reis

aradığımız kısmında her gün aradıklarımız değiştiği için bir şey diyemeyecem de icardi burda kafayı koyarsa güzel işler yapar bence. bu lig için çok fazla bi şeyler aramaya gerek var mı ki, zannetmiyorum. daha hareketli bir forvet iyi olur demek istedin galiba.

seferovic bile şu siftahı açsa ve ardından toparlanmaya başlasa o bile ligin üstünde zaten. icardi micardi her türlü sokar çıkarır burada ama istek-hırs önemli tabi.
Ya bence aradigimiz sey surekli degisiyor geyigi biraz havada kaliyor. Neyse ona hic girmeden yakin zamanda ne zaman Icardi'yi sahada gorsem (orn. Nice'e kupada elendikleri mac) sahada ruh gibi gezen; oyun kurulumuna, prese, top tutmaya hicbir yardimi olmayan, savunmanin ardinda kaybolan bi goruntudeydi. Top ayagina geldiginde de bol bol eziyordu eveleyip geveleyerek

En iyi doneminde bile kendisine gol atmak icin kurulmus bir takimda bol bol gol atmak disinda bir sey yapmayan bir adamdi. Evet iyi golcu ama motive olacagi muamma, kalici olarak bizim olmayacagi kesin, takimin huzurunu kacirmasi olasi bir herif icin bu kadar ugrasmaya degmez derim ben. Yani oyle bir takim kursak ki rakip ceza sahasinda rahatlikla fink atsak tek lazim olan orada pat kut vurup gol show yapacak bir adam olsa Icardi icin heyecanlanmanin manasi olur ama oyle bir takim da degiliz

Bazen beni korkutuyorsun reis
inan bana ben daha cok korkuyorum.josef tahminim tutunca şaşırdım.arkasından ghezall 3 hafta yok.bizde midsö risk altındaydı,onu da yaşadık zaten.

fb full akrep doldurmus takıma,bjikde aslan,boga,kova.hepsi kare yiyo tutulmalardan ,bi de uranus var.dua et bacak kopmasın

Kasımda maç var mı yav lige tatil değil mi? Bunca topçu ne ara sakatlanacak

hem ehem bakımından hem de iğrenç biri olması sebebiyle sevineceğimiz bir durum olur şüphesiz ki.
geldiğinden beri sakatlık durumları oldu zaten hatırladıgım kadarıyla.gecen sene sonlara dogru iyileşti hatta hatırladıgım.kasımda direkt etkiyi yediği için saglıklı kalırsa tebrik ederim.ben 14 kasımda dogdum,2 tutulmayla 2 ameliyat geçirdim bu sene. biri hafifti,biri apandisit vs

Son düzenleme:
gediğinden beri sakatlık durumları oldu zaten hatırladıgım kadarıyla.gecen sene sonlara dogru iyileşti hatta hatırladıgım.kasımda direkt etkiyi yediği için saglıklı kalırsa tebrik ederim.ben 14 kasımda dogdum,2 tutulmayla 2 ameliyat geçirdim bu sene. biri hafifti,biri apandisit vs

geçmiş olsun tutulma esnasında mı oldu 2si de

oğlum söyledik ya yazın.josef ve ghezall dedik,herifler sakatlandı.butun yaz werghostun durumu ciddi dedim ama bi liste yapacagım senin için

besıktas

ghezall ve josef (sene boyunca sorun yaşayacaklar)
werghost(ekim ayı ve kasım ayı ciddi yaralanma durumlarına acık)
nkodou(kasım 2022)
masuaku(kasım 2022)
rosier (ocak 2023)

fenerbahce

darbeye baglı-valencia (kasım 2022-ciddi dikkat etmesi gerekiyor-yazın da dedim)
joao pedro (sonbahardan itibaren-herif full riskli olabilir-doktor sıkıntısı var bunda)
emre mor(ekim 2022)
arda güler (ne yazıkki risk altında)
darbeye baglı-lincoln (kasım 2022)
Sağol babuş biz de sakatlıklar erken başladı maalesef. İnşallah uzun sakatlık yaşamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt