Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağol babuş biz de sakatlıklar erken başladı maalesef. İnşallah uzun sakatlık yaşamayız.
son 8 senede sadece brumanın sakatlanacagını düşündüm gazaintep belediye macında.o yaralar hala.bi de boeyi gecen agustos hastalandgımda sürekli ruyamda hastanede görüyodum.

bizim futbolcularda kötü bişey olsa bile söylemem demeyim ama zaten pek bişey görünmüyo henuz,daha da gelecekler var.bakarız

oğlum söyledik ya yazın.josef ve ghezall dedik,herifler sakatlandı.butun yaz werghostun durumu ciddi dedim ama bi liste yapacagım senin için

besıktas

ghezall ve josef (sene boyunca sorun yaşayacaklar)
werghost(ekim ayı ve kasım ayı ciddi yaralanma durumlarına acık)
nkodou(kasım 2022)
masuaku(kasım 2022)
rosier (ocak 2023)

fenerbahce

darbeye baglı-valencia (kasım 2022-ciddi dikkat etmesi gerekiyor-yazın da dedim)
joao pedro (sonbahardan itibaren-herif full riskli olabilir-doktor sıkıntısı var bunda)
emre mor(ekim 2022)
arda güler (ne yazıkki risk altında)
darbeye baglı-lincoln (kasım 2022)
Bu ne

1661213605061.webp

Mergen Beren

Transfersizlikten kurudum. Biz de Nigel de Jong'a mı sulansak acaba yeniden?
Etmeyin beyim transfer show izledik resmen. Dubois, Abdulkerim, Kazimcan, Oliveira, Torreira, Midtsjø, Mertens, Seferovic gibi bombalar ardi ardina patladi. Totalde yaklasik €20m harcayarak Transfermarkt'ta total piyasa degeri €66m olan oyuncular aldik. Juventus, Valencia, Fiorentina, Roma, Fbjk gibi ekiplere calim attik

belottiyede mi talip olmuslar yav
kulup makarasina benim dalgaya talip olsa fb ciddiye alip kosa kosa teklife gelecek

Murat Sancak: “Belhanda ve Onyekuru hakkında söylenecek bir şey yok. Adana’ya dönünce kararımızı vereceğiz. Bugün saha içinde ki tavırları öncelikle bize saygısızlık olarak görüyorum. Çok istiyorlarsa konuşurum Dursun başkanla ilk uçakta göndeririz İstanbul’a”

Uyar mı?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt