Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karisi pazarlik ediyorsa gelmeye ikna olmuslardir. HO.

karisini pazarliga gonderen adam bu formayi giyemez
83322FCC-4794-4FE6-88DD-B214FC290DA1.webp

Icardi tabi ki alinmali. Daha iyisini mi bulacaktik bu saatten sonra? Her turlu iyi golcudur, golculuk tarafina bakarsak ligde daha iyi 'golcu' denilecek bir oyuncu yok. Oyun katkisi konusunda problem yasayabiliriz bunu da soylemeliyiz ama hoca eger golcu istiyorsa Icardi 1 senelik kira ile dogru secim bence. Farkli stilde oyuncu istiyorsa bilemem tabi.

Ayrica eskiden ne yapmis -ozel hayati- falan onemli degil transfer edilmesinde.

Dun ilk kez trde 15 saniyede var karari verildigini gordum ki oyle asiri asiri kirmizi da degildi
Bi örnek daha vereyim. Ümraniye macinda hakem el oldugunu gördü oyuncular itraz edince aninda kullakligi gösterdi. Madem gördün cal. Dönecekse vardan dönsün. Onaymi alacan bize penalti vermek icin. Niyeti reaksyonundan belli. Iceriye birakip hersey temiz dedirtecek, hakem connection. Herkesin aksine bence buz gibide penalti. El vucutta tamam ama ayni zamanda yukarda ve alani büyütüyor. Top ele carpmazsa farkli yere gider kaleye dogruda olabilir. Isin daha vahimi bizdeki var hakem giresun maci galiba dünkü macinda var hakemi olmasi. Kirmizi o hizla neden verildigini aciklar.

💥😱 Andreas Hanche Olsen > "Galatasaray'ı Avrupa'da herkes tanır. Benimle ilgilendikleri an hiçbir şart sormadan menajerime tam yetki verdim. Eski futbolcuları Martin Linnes 'Düşünmeden kabul et' dedi. Bende artık resmi işlemleri bekliyorum." ✔️⏳🛫🇹🇷
böyle bir haber gördüm, doğru mu acaba bu açıklama

Icardi tabi ki alinmali. Daha iyisini mi bulacaktik bu saatten sonra? Her turlu iyi golcudur, golculuk tarafina bakarsak ligde daha iyi 'golcu' denilecek bir oyuncu yok. Oyun katkisi konusunda problem yasayabiliriz bunu da soylemeliyiz ama hoca eger golcu istiyorsa Icardi 1 senelik kira ile dogru secim bence. Farkli stilde oyuncu istiyorsa bilemem tabi.
belotti ihtimali varken icardi tercih edilirse tarihi yanlis olur

Belotti ile 3+1 ve yillik 3.3 milyon euro (bonuslar haric) konusuluyor.

Icardi 1 sene kira ucreti 3 milyon euro.

Bu takimin hedefi bu sene sampiyonluk ise Icardi daha dogru tercih olacaktir. Seneye sampiyon olmus takima golcu ararken daha kolay transfer gorusmeleri gerceklestirirsin. Gueye gibi oyuncular da 'siz neden 13. oldunuz' diye soramaz. Elin daha guclu olacagi icin daha uygun maliyete ve yas olarak da daha genc oyunculari da alabilirsin.

Ben Belotti transfer edilsede sevinirim lakin herif 2 aydir antrenman yaptigi bile bilinmiyor mesela. Yapiyor mu ki?

Icardi en azindan PSG ile antrenmanlara da cikiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt