Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belotti ile 3+1 ve yillik 3.3 milyon euro (bonuslar haric) konusuluyor.

Icardi 1 sene kira ucreti 3 milyon euro.

Bu takimin hedefi bu sene sampiyonluk ise Icardi daha dogru tercih olacaktir. Seneye sampiyon olmus takima golcu ararken daha kolay transfer gorusmeleri gerceklestirirsin. Gueye gibi oyuncular da 'siz neden 13. oldunuz' diye soramaz. Elin daha guclu olacagi icin daha uygun maliyete ve yas olarak da daha genc oyunculari da alabilirsin.
dogrudur da ustat seneye baska bi forvete 3ten asagi mi verecegiz ki? al belottiyi 3-4 sene elimde forvet var diye kur planini iste her sene ayni terane

Beni bjkli ilan etmeyin ama bu sene şampiyonluğun en büyük adayı küçük şikeciler. Bu yüzden onların puan kaybına ekstra sevineceğim. İnşallah ibre en kısa sürede bize döner💛❤️

dogrudur da ustat seneye baska bi forvete 3ten asagi mi verecegiz ki? al belottiyi 3-4 sene elimde forvet var diye kur planini iste her sene ayni terane
Seneye gidip genc profilde oyuncu alirsin, bonservis rakami yuksek olur ama alacagi maas senelik 1 milyon euro civari olur en fazla.

Kimseyi alamiyosak Icardi'ye raziyim. Ama €3m cok €2.5m isine gelirse Katar

Seneye gidip genc profilde oyuncu alirsin, bonservis rakami yuksek olur ama alacagi maas senelik 1 milyon euro civari olur en fazla.
sefer ve gomis de gidiyor icardi de. 3 tane adam alinacak birini simdi almak bence daha iyi olur belottiyi tip olarak ben de sevmiyorum da forumda adami emeghara yaptilar herif domuz gibi 2 idman yer kendine gelir bizimkiler gibi cubuk degiller yav. icardi dunyalari kacirdi psgde medya maliyet vs igrenc bir transfer gibi duruyor ben istemiyorum acikcasi

sefer ve gomis de gidiyor icardi de. 3 tane adam alinacak birini simdi almak bence daha iyi olur belottiyi tip olarak ben de sevmiyorum da forumda adami emeghara yaptilar herif domuz gibi 2 idman yer kendine gelir bizimkiler gibi cubuk degiller yav. icardi dunyalari kacirdi psgde medya maliyet vs igrenc bir transfer gibi duruyor ben istemiyorum acikcasi
Şampiyon olursak güzel bi planlama olmuş olur reis.Şampiyonlar Ligi yokken gelen transferlere bak bi de Şampiyonlar Ligi varken gelecek olan transferlere bak derim ben reis :D

Kadehimde
1661251489166.png

Forvetimde
1661251617892.png

icardi yetenekli ancak dengesiz adam. çok disiplinsiz ve işler istediği gibi gitmeyince çabuk pes eden biri. biraz mal

tutarsa iş yapacağı bariz ama çok büyük bir risk olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt