Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
depay müthiş olur da imkansız

olur mu lan yoksa
Yillik garanti €3m maas + €1m performans ve basari bonuslariyla dort yillik kontrat
Dort yila yayilarak taksitlere bolunmus €8m imza bonusu
2024 yazindan itibaren gecerli olacak €7.5m serbest kalma ucreti

Bizim nasil bir kulup oldugumuzu arasin Denayer'e sorsun

Bunun bi cozumu yok insanlarin buyuk oranda sahadayken namuslu olmasini umut edecegiz. Hani zaten buyuk bir komplo varsa takip edip canimizi sikmaya gerek yok di mi? Peki sampiyon olursak kirli eller tarafindan sampiyon edilmis mi olacagiz? Bu narratifi bu yuzden sevmiyorum ve daha ligin basinda burada yapilmasini istemiyorum

Serkan Kirintili bizim mac sonrasinda Bagdat Caddesi'nde bir balikcida bir buyuk raki icmis deniyor bu arada
Birilerini överken cok gol atti diye bunlari da göz önune alalim. Daha yol uzun. Görecegiz neyin ne oldugunu. Ama bu 3 haftada hakemler bariz bize karsi ve febenin yaninda. Buna da muhalefet olmazsin herhalde?

Birilerini överken cok gol atti diye bunlari da göz önune alalim. Daha yol uzun. Görecegiz neyin ne oldugunu. Ama bu 3 haftada hakemler bariz bize karsi ve febenin yaninda. Buna da muhalefet olmazsin herhalde?
Ligde henuz hakem rezaleti diyebilecegim bir mac izlemedim dersem ayip olmaz umarim. Bizim Giresun macinda verilmeyen penalti var ama bir tik ucuz o pozisyon bile

VAR'da agir cekim ufak tefek ayaga yapilan temaslarin kirk acidan izlenip penalti verilmesi taraftari degilim acikcasi

Ligde henuz hakem rezaleti diyebilecegim bir mac izlemedim dersem ayip olmaz umarim. Bizim Giresun macinda verilmeyen penalti var ama bir tik ucuz o pozisyon bile

VAR'da agir cekim ufak tefek ayaga yapilan temaslarin kirk acidan izlenip penalti verilmesi taraftari degilim acikcasi
Tmm objektif kardesim. Sensin

Modumuz biraz düşük gibi oynanan futbol ve kısır skorlardan.Yine bir bomba transfer daha patlatalim da havamız değişsin.

Aston Villa bir stoperini kiralik yollamis. Mings, Chambers ve Konsa kaldi. Yeni alinan Diego Carlos uzun sure sahalardan uzak kalacak deniliyor. Nelsson haberleri dogru olabilir.

Italyanlar it gibi kudurmuslar Memphis'e laf ediyolar. Barça'da €4.5m kazancaktin biz €5m'de anlastik zam bile yaptik gozun doysun falan diyolar. Yillik €6m gibi bir paketle 4 yillik kontrat verip bir de ikna edersek bizimdir

Piyasada Memphis Depay gibi bi topcu arayan takim kaldi mi?

giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt