Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boyunu posunu tipini, bir de bu sezon 5 maçta sıfır çekmiş gördüm.
Yanlış görmüşsün 1 golü var, adam yedek kalmış, o yüzden ayrılmak istiyor önünde Rusların yeni Dzyuba'sı var çünkü. Geçen sezon oynayıp 34 maçta 21 golü atan da aynı adam zira oynayınca

Tiplerinin alakası yok, poslarının da zira bunlar oyuncu değerlendirmek için yeterli doneler değil.

Tanımadığım adamı savunduruyorsun bana, 20 sene önce 10 maç oynayan bir adamla nasıl kıyaslayabiliyorsanız.

Shamar bu sezon 5 maça çıkmış. Toplam 100 dakika falan oynamış. Ortalama 20 dakika civarı.

Bu adam neden bu kadar az oynuyor ?

Kulübü de iyi bir teklif gelirse satacakmış.

Aslan davila bizi sampiyon yapacak gibi

Çoğu insan istemiyor ama nwakame ligi yalamış yutmuş oyuncu. Istemeyenlerde şunu diyemiyor zaten; Performans veremeyecek etkili olamayacak. Onlarda biliyor nwakamenin katkı verceğini ama yaşlı diyorlar. Genç birini alsakta nwakame gibi skor katkısı veremeyecek. Garip bir durum

Yanlış görmüşsün 1 golü var, adam yedek kalmış, o yüzden ayrılmak istiyor önünde Rusların yeni Dzyuba'sı var çünkü. Geçen sezon oynayıp 34 maçta 21 golü atan da aynı adam zira oynayınca

Tiplerinin alakası yok, poslarının da zira bunlar oyuncu değerlendirmek için yeterli doneler değil.

Tanımadığım adamı savunduruyorsun bana, 20 sene önce 10 maç oynayan bir adamla nasıl kıyaslayabiliyorsanız.
Bu arada Lukunku’nın bizden önceki istatistiği de fena değilmiş, Liege performansı biz de tutmadı demek, ben öyle bir adam olabilir mi diye düşündüm. İnşallah gelir ve çok başarılı olur ne diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt