- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Başından beri diyorum ne İcardi ne Belotti almamız gereken adam Dembele. Zor transfer evet, o olmazsa Shamar’ı alalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış görmüşsün 1 golü var, adam yedek kalmış, o yüzden ayrılmak istiyor önünde Rusların yeni Dzyuba'sı var çünkü. Geçen sezon oynayıp 34 maçta 21 golü atan da aynı adam zira oynayıncaBoyunu posunu tipini, bir de bu sezon 5 maçta sıfır çekmiş gördüm.
Shamar nasıl topçu üstad 20 gol üstünü görür müBaşından beri diyorum ne İcardi ne Belotti almamız gereken adam Dembele. Zor transfer evet, o olmazsa Shamar’ı alalım.
bokunu cikardilar yaw 23.30da yayin mi olur
Aslan davila bizi sampiyon yapacak gibi
gelişme yok malesef, Belotti ismi rafa kalktı gibiSelamün aleyküm renktaşlar birkaç gündür uzak kaldım TR de olmadığım için var mı bir gelişme falan
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu da sevindirici bir gelişme en azından belotti diye boş boş beklemeyiz oluru yoktu Roma yapacağı belliydigelişme yok malesef, Belotti ismi rafa kalktı gibi
Bu arada Lukunku’nın bizden önceki istatistiği de fena değilmiş, Liege performansı biz de tutmadı demek, ben öyle bir adam olabilir mi diye düşündüm. İnşallah gelir ve çok başarılı olur ne diyelim.Yanlış görmüşsün 1 golü var, adam yedek kalmış, o yüzden ayrılmak istiyor önünde Rusların yeni Dzyuba'sı var çünkü. Geçen sezon oynayıp 34 maçta 21 golü atan da aynı adam zira oynayınca
Tiplerinin alakası yok, poslarının da zira bunlar oyuncu değerlendirmek için yeterli doneler değil.
Tanımadığım adamı savunduruyorsun bana, 20 sene önce 10 maç oynayan bir adamla nasıl kıyaslayabiliyorsanız.
öyle diyeMertens niye forvete yazılıyor