- 6 Ağustos 2022
- 84
- 51
- 93
Sobolev var önünde,normal oynamamasıShamar bu sezon 5 maça çıkmış. Toplam 100 dakika falan oynamış. Ortalama 20 dakika civarı.
Bu adam neden bu kadar az oynuyor ?
Kulübü de iyi bir teklif gelirse satacakmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sobolev var önünde,normal oynamamasıShamar bu sezon 5 maça çıkmış. Toplam 100 dakika falan oynamış. Ortalama 20 dakika civarı.
Bu adam neden bu kadar az oynuyor ?
Kulübü de iyi bir teklif gelirse satacakmış.
Çoğu insan istemiyor ama nwakame ligi yalamış yutmuş oyuncu. Istemeyenlerde şunu diyemiyor zaten; Performans veremeyecek etkili olamayacak. Onlarda biliyor nwakamenin katkı verceğini ama yaşlı diyorlar. Genç birini alsakta nwakame gibi skor katkısı veremeyecek. Garip bir durum
Hoca demesi mi maçtan sonra ? Mertens'i 10 numara gibi kullanacağız zaman zaman sol kanatta da oynayacağız diye. Ki bana göre Messi'den sonra ki en iyi sahte dokuzlardan biri. Forvette de sık sık denenmeliMertens niye forvete yazılıyor
Selamün aleyküm renktaşlar birkaç gündür uzak kaldım TR de olmadığım için var mı bir gelişme falan
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
7 maçta 1 gol atmış. Geçen sene de ligde 26 maçta 9 gol atmış. Ruslarda da yabancı siniri var mı ?Sobolev var önünde,normal oynamaması
Shamar nwakame nasil
Tunustaydim Okan abi oradaki işler için gidip geliyorum zaman zaman yoksa Avrupa falan nereye gidiyoruzEuro olmus 18
Zenginiz galiba, yurtdisi fln
Pokemon la bu ben bunu hatırlıyorum böyle top olup rakibinin üstüne hızla gidiyordu
Kısa kızı olmazsa almayalım mıshamari istemem yavas cok uzun boylu 192 bize daha kisa kizli bi afrikali lazim buda batshuayi veya aboubakara cikiyor.
maçları izlemedgimiz için sallamaktan kaçınalım7 maçta 1 gol atmış. Geçen sene de ligde 26 maçta 9 gol atmış. Ruslarda da yabancı siniri var mı ?
Shamarin ligde 1 gol atan oyuncuyu kesememesi ilginc
milli takımda da 2 tane sallamış penaltısız 23 gol iyi ciddenShamar’ın Rusya’da yedek kalması bizim için fırsat.
Hem Belçika hem Rusya liginde başarılı olması da uyum sorunu yaşayan biri olmadığını gösteriyor