Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hersey transferle cözülmez

Kadromuz iyi ve daha da iyi olabilir evet

Ama Okan hoca’nin da en azindan eylül ayindan itibaren takima etki etmesi gerekiyor

Basaksehir de oynattigi tempolu ve baskili oyunu sadece ümraniyespor macinin ikinci yarisinda 15 dakika izledik

Bunu daha da gelistirecegine inaniyorum
Maalesef çözülür. Şu an Kerem sakatlansa sol kanada Mertens’i çektik diyelim. 10 no yine Akbaba’ya kalıyor. Yunus sakatlansa sağ açığa birisini kaydırdık yine Akbaba 10 no ya da Kılınç sağ kanat. Şu an topla hızlanan 1 tane topçumuz yok. Hoca bir şey yapsın okey ama hocaya tek malzeme vermeyelim. Seçenek sunalım. Oyun kitleniyor 2. Forvetin Gomis 45’te giriyor e hocam Gomis 45’te girer mi? Gomis girmiyor e hocam Gomis’i al çift fw dön. Bir takımda seçenek ne kadar fazla olursa hoca da o kadar marifetli olur. Bizim şu an ki yerlilerimiz o Başakşehir kadrosundan kötü maalesef. Bunu kabul edelim.

Tecrübelerime göre başka talip çıkmazsa Icardi pazar gecesi falan İstanbul'a iner.
Şuana kadar Icardi ile Monza, Manchester United Fenerbahçe Sevilla ve Galatasaray ismi geçti.

Ispanyol basını sevilla iddiasını yalanlıyor. Monza başkanı Berlusconi Icardi bizi red etti. Yıldız oyuncular lige yeni çıkan takımlarla ilgilenmiyor dedi. Manu için iddia var ama somut gelişme yok. Onlarda Aurnatovic ile ilgileniyor. Menejer önermesi olabilir. Fenerbahçe iddiasını bilmiyorum. Belki son gün araya girebilirler

@Okan Özkan arşivi karıştırınca maçtan foto buldum :d
5b21e802cf696df23950ac25ee40afb2.jpg

Kanat sayımız şu an sadece 2(iki) burada bana kimse Barış Alper Emre Kılınç vs demesin. En az 2 kanat lazım bize. Bu sene vura vura herkese 3-4 ata ata ilerlememiz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt