Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maasinin bir kismini da everton odeyecekmis

dele alli hala ikna olmamış demiş o sercan denen zigot.bjk vazgecebilirmiş falan,bugun karar mı bildirecekmiş ne.murat durmaz yazdıydı.bu kadar uzaması da parayla falan olacak iş değil,baska talip cıksın diye bekliyodur

okan hoca başakşehirde tempolu ve baskılı mı oynatıyordu

ben tam hatırlamıyorum ama nedense ben de tam tersi intiba bırakmış

Sampiyon oldugu sezon evet

Pandemi’ye kadar bu sekilde oynadilar,daha sonra ise kontrollu bir oyun ile sampiyonluga uzandilar son haftalar

dele alli hala ikna olmamış demiş o sercan denen zigot.bjk vazgecebilirmiş falan,bugun karar mı bildirecekmiş ne.murat durmaz yazdıydı.bu kadar uzaması da parayla falan olacak iş değil,baska talip cıksın diye bekliyodur
Bu dele transferi bitecek gibi ama bence yanlis hamleler yapiyorlar. Souza sakatlanmadan once de soylemistim bu sezonu cikarmaz oraya adam almazlarsa iyi olur diye harbiden de almadilar. Sezon ortasinda cok pisman olacaklar

Bu dele transferi bitecek gibi ama bence yanlis hamleler yapiyorlar. Souza sakatlanmadan once de soylemistim bu sezonu cikarmaz oraya adam almazlarsa iyi olur diye harbiden de almadilar. Sezon ortasinda cok pisman olacaklar
valla GS dısında önüme haber düştükçe bilgim oluyor.eskidendi fb,bjk şunu alyo muhabbeti.bjk garip bi trasnfer dönemi geçirdi.iyiler iyi mi tartısılır.bana uyumsuz geliyo kadroları.josef ve gedson ikilisi de uyumsuz

eylül 2001 de okulda öglenci olan Galatasaraylı veletlerin eve gelip gecen bir akşamı dedi abim

18:00 ----kanal d vahşi güzel(natalia oreiro)

19.00 ----yemek

20.00----asmalı konak-çiçek taksi

21:45 ---nantes ---Galatasaray

maçın giriş kısmı ve goller var.kötü goller yemişiz

Kanat, 10 no , forvet ve sol bek lazım acil olan mevkiler kanat ve forvet. 10 no mevzusu devre arasına sarkabilir ayrıca stoperde lazım lakin bana kalırsa emin ve metehana güvenmek lazım gitmesi gereken de en az 10 tane adam sayarım. 2 hafta kaldı gaza bassalar iyi olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt