Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hesap mesap, maaş, zart zurt umrumda değil, senelerdir hesaplıyoz da noluyor, sıfır başarı, şamp liginde guruptan çıkıp çeyrek yarı finalin getirisi, reklam, stat gelirlerini bi hesaplayın bakalım. Bizim çok büyük bir ismimiz ve camiamız var, dünyanın heryerinde tanınıyor ve saygı görüyoruz, şamp ligindeki yıldızın birisi biziz. İcardi, Depay …vb isimlerle görüşcez, buda bir reklamdır, vizyondur. ve bize yakışan da budur.

1 aydır belotti bekledik. Bu kadar küçülmemek lazim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne diyorsun rengim iş yapar mi bizde icardi.

Aradigimiz profil mi

Futbolu birakmadiysa bizde kendini toparlar ve kesin is yapar, klas oyuncu tartismasiz. Herifin piyasa degeri zirvedeyken 3-4 yil önce 100m€ kadar cikmisdi. 35 olsa baska seyler konusurduk ama henüz 29 yasinda en az 3-4 rahat full verim aliriz. Forvet Icardi onun arkasinda Mertens bu ikili uyum sagladi anda ligi süpürürler. Arkalarinda Sergio-Torreira-Midtjsö rotasyonu. Eldeki malzeme degisik sistem oynama sansi da veriyor.
4-3-3 olur 4-2-3-1 veya 4-4-2.

Tek sikinti kanatlar. Yunus oynasin, daha iyi olacak zamanla kesinlile Keremden daha yetenekli, Keremin yerine genc, hizli, dribblingci iyi orta yapan kanat SART.

Kaldi yabanci kurali. Ben sahsen Kaleye Okan’a emanet ederdim. Sol bek de zaman zaman Kazimcana sans verilebilir. Bu benim sahsi fikrim, bunu da ekleyim linc ederler yoksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt