Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
“FC Nantes is targeting Galatasaray midfielder Alexandru Cicaldau. The two clubs are currently discussing the terms of his departure”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedsona girersen
Sana girerler
Olur mu yav gayrimenkullerimiz varböyle devam edersek 2-3 seneye yine 500b avro verip topçu alamayacak duruma düşeriz.
“FC Nantes is targeting Galatasaray midfielder Alexandru Cicaldau. The two clubs are currently discussing the terms of his departure”
Icardi gelmez yaw
İcardi işi oluyor sanırım, haberin kaynağı çok iyi diye biliyorum . Maaşının %30'unu biz kalanını PSG karşılar herhalde. Bence yanlış yapıyoruz.
geliyor gibi sankiIcardi gelmez yaw
10 no alınmayacak sanırsam.İçinize sinecek santraforu para verip alamayız kusura bakmayın.
Shamar için 7-8 bons 1.5 da maaş isteneceği bariz ki net adam değil o da.
Bu şartlarda Icardi'de yanlış göremiyorum.
Ha Icardi gelirse 10 no/kanat transferi çok kritik hale gelir.
Haberin kaynağı sağlam. PSG her türlü göndermek istiyor. O yüzden başka ciddi takipçisi yoksa olabilir ama bence yanlış yapıyoruz.Icardi gelmez yaw
Bize çiğ et ile beslenen adam lazım
Ters manyel yapıyor. Mason böyle diyorsa 35 tane falan atıp Diagne'nin rekorunu kırar gider.![]()
Haklısın çünkü trabzonun transfer politikası değişti.Uçan kaçan kör topal Türklerin hepsine salça olurlarken şimdi sadece yabancı oyuncu alıyorlar.Kokuyu en iyi onlar alırBen yabancı kuralının değişeceğini tahmin ediyorum. Sınırlama kalkacak gibi
Mertensle rotasyona girecek kanat/10 no gerekiyor takıma.10 no alınmayacak sanırsam.
10no özellikli kanattan mı bahsediyorsun?
@Recep Yıldırım marcao yine sakatlanmis