Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seferovic 3 maçtır yokları oynadı ama ben hala kendisine güveniyorum.

eğer form tutarsa, icardi bizim oyun yapımızda seferovici kolay kesemez gibi geliyor.

kadro planlamasından dolayı icardi transferine hiç sıcak değilim fakat 10-15 mil € bonservis veremeyeceğimizi düşünürsek a kalite santrafor almamız çok zor.

Bu arada vergi oranının azaltılacağına yönelik haberler vardı @Keramettin TANRIVERDİ admin de hatırlar. O haberler kesildi ama sanki vergi oranları gerçekten de düşürülecek gibi. Gbamin, Dele Ali, İcardi Fener'de alır bir yıldız ki sanırım Valencia'dan Gomez'i alacaklar bonuslarla 10 bonservis 3-3.5 maaşa.

Mobildeyim, siz çevirirsiniz.

trye gelmeyi kabul etmiş. yakında biter bu transfer

Galatasaray have submitted a loan offer to PSG for Mauro Icardi. The destination does not seem to cool the Argentine striker.​

Just over a week from the end of the transfer market, Paris-Saint-Germain is accelerating negotiations with buying clubs. As announced by the Turkish press, Galatasaray has made a loan offer to PSG for Mauro Icardi (29).

Luis Campos, who knows the Istanbul club well having advised them for a few months until May, discusses the details that can surround a loan, including the presence or not of an option to buy. The former Inter Milan striker has validated, in principle, the idea of joining the Turkish Championship this season.

-----------------------------------

Galatasaray, Mauro Icardi için PSG'ye kiralık teklif verdi. Hedef, Arjantinli forvet oyuncusunu soğutacak gibi görünmüyor​

Transfer piyasasının bitmesine bir haftadan biraz fazla bir süre kala Paris-Saint-Germain, satın alma kulüpleriyle görüşmeleri hızlandırıyor. Türk basınına göre Galatasaray, Mauro Icardi (29) için PSG'ye kiralık teklif yaptı.

Mayıs ayına kadar birkaç ay boyunca onlara danışmanlık yapan İstanbul kulübünü iyi tanıyan Luis Campos, satın alma opsiyonunun olup olmadığı da dahil olmak üzere bir krediyi çevreleyen ayrıntıları tartışıyor. Inter Milan'ın eski golcüsü, prensip olarak bu sezon Türkiye Şampiyonası'na katılma fikrini doğruladı

Son düzenleme:
İçinize sinecek santraforu para verip alamayız kusura bakmayın.

Shamar için 7-8 bons 1.5 da maaş isteneceği bariz ki net adam değil o da.

Bu şartlarda Icardi'de yanlış göremiyorum.

Ha Icardi gelirse 10 no/kanat transferi çok kritik hale gelir.
abi paredes düşmez buralarada.draxlere ok misin

7295B4BA-A277-4162-AA6B-0624FC6F85FE.webp

Yeni transferimizi deneyelim

Premierligde elde kalan işe yarar 10 numara ve kanat var mi?

İçinize sinecek santraforu para verip alamayız kusura bakmayın.

Shamar için 7-8 bons 1.5 da maaş isteneceği bariz ki net adam değil o da.

Bu şartlarda Icardi'de yanlış göremiyorum.

Ha Icardi gelirse 10 no/kanat transferi çok kritik hale gelir.
1 sezonluk Icardi'yi getirip Avrupa yapınca potansiyel bir forvete parayı basma düşüncesi olabilir. Ortada Avrupa yokken gittiğimiz, aldığımız isimlere bakınca çok da karamsar bakmıyorum. Tabi bu transferler önce yönetimin cebinden yer. Onlar da nereye kadar açılır bilmiyorum. Lig başarısının bir getirisi yok.

harit transferine sıcak bakmıyordum ama oluşan senaryoda 10/8.5/kanat rotasyonu için elimizde benzer özellikte joker bir oyuncu olması çok iyi olurdu.

mesela vargas çok iyi bir hamle olabilirdi. umarım bu tarz topla süratli, dribbling becerisi olan bir oyuncu alırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt