Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır genci kotaracak tecrübeliyi de almak gerekiyor. Geçen sene bu rolde Muslera, PvA, Babel, Feg vardı yani rezil bir mentör ekip.

Kritik noktalara tecrübeli adam koyup, denge yakalayabilsek öyle olmazdı, sahada dayak yiyorduk işte biraz Marcao engel oluyordu.

Mertens, Fernando gibi transferler 30+ da olsa yapılmalı ama Falcao, Feg gibi adamlardan uzak durulmalı.
dediğin gibi yaşla ilgili değil de daha çok çaptan düşüp düşmemekle, emekli kafasına girip girmemekle alakalı. yoksa 37 yaşında gomis gibi hala kendini kanıtlama peşinde olan adam da var, feg gibi 31 yaşında fiilen emekli olan adam da var. karakter önemli

Fa7VxXQaIAAF5OF

Mesela bu sene hep karakterli topçular aldık. Özel hayatı sorunlu olsa da Icardi de karakterli adamdır, Inter dönemi tam bir liderdi, bir yerde sıyırdı kafayı ama 5-6 yıl kaldıktan sonra oldu.
Ya abi şunu dicem bende bu icardi tamam WAN’da olayı sıkıntıydı ama bu adamlar evlendikten sonra icardinib ismi bir daha sıkıntılı olarak anıldı mı benim bildiğim hayır adamlar sevmiş evlenmiş bu ilgilendirmez tamam yaptığı yanlış ama adam gayette aile babası ben okeyim bu transfere

Ya abi şunu dicem bende bu icardi tamam WAN’da olayı sıkıntıydı ama bu adamlar evlendikten sonra icardinib ismi bir daha sıkıntılı olarak anıldı mı benim bildiğim hayır adamlar sevmiş evlenmiş bu ilgilendirmez tamam yaptığı yanlış ama adam gayette aile babası ben okeyim bu transfere
Yakın dönemdeki aldatma mevzusuna kadar bir şey olmadı.

Sneijder geldiğinde de Yolanthe'nin erotik filmleri dnüyordu her yerde, kadın karakter abidesi çıktı, bunlara takılmamak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt