Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında falcao da lider bir herif sakatlık problemi olmasa dediğin profile uyuyordu bence.

monaconun clde başarılı olduğu yıl iyi yapmıştı o işi
2014 sonrası Falcao benim için hep bitikti.

2 sene yatıp tazmintla en az 13 m euro almış adama karakterli demem.

Tek ihtiyacımız güzel bir futbol ve şampiyonluk. Sonrasında zaten oyuncuların piyasası yükseliyor
Renktaslarin unuttuğu en önemli nokta bu.İyi takım ve başarı ile ödenen maliyetleri karşılarsin, pahalı dediğin oyuncuları da yine üzerine katıp tekrardan satarsın.Örneğin Tudor dönemin yapılan transferler, ödenen ücretler yüksekti ancak(40 m euro bonservis) oynanan oyun ve şampiyonluklar ile maliyetinin çok çok üzerinde getirisi olmuştu o kadronun.İyi takım olunca yaşlı denilen Fernando,Gomis de dahil (Ndayeye, Rodriguez satışları da var) oyuncuları satmış sorunlu denilen Belhanda ve Fegilu 'ye gelen teklifleri ise kabul etmemiştik. Herhalükarda artıda kapattık maliyet olarak, şampiyonluklar da cabası.Ucuz takım kurup yine 25 m euro harcanan geçen sezonda ise 13. olarak hem muhtemel Avrupa getirisinden olduk hem yeni transfer yaparak bütçeyi aştık hem de eldeki oyuncuların değerini düşürerek atıl konuma getirdik.Hangisi kârlı ve mantıklı ticaret? Büyük takım taraftarı olan arkadaşların büyük takım vizyonunu da sahip olması gerekir; yoksa oyuncu yetiştirelim, başarı beklemeyelim, gençler oynasın diyen arkadaşların başta Gençlerbirliği olmak üzere tutabileceği bir sürü yerli takım var.

haluk yurekli ve diğer kelin yaptığı haberde kepazelik resmen

"İcardi artık Galatasaray’ın listesinde yok" yok 8m kazanıyor fln. yav kardeşim bu adam en başta 500euro+yemek+yol buna mı oynuyordu psg'de. sonradan mı öğrenildi maaşı, millette bunlara dünyanın parasını atıyor bi bok biliyormuşçasına

giphy-downsized-large.gif
bu sahnede internet kullanırken izin verdiği kişisel bilgileri öğreniyordu sanırım;D

Yakın dönemdeki aldatma mevzusuna kadar bir şey olmadı.

Sneijder geldiğinde de Yolanthe'nin erotik filmleri dnüyordu her yerde, kadın karakter abidesi çıktı, bunlara takılmamak gerek.
Burada Sneijder'in aptallığını tekrar hatırlıyoruz ki Yolanthe'den sonra da kendini toparlayamadı.

bebeler ergen olmuştur şimdiye. maxi lopezden 3, icardiden 2 çocuğu varmış. çilekeş baba icardi işte böyle koca yürekli bir adam, beşine de bakıyor

Bir anlamda geleceğe yatırım aslında oyuncu bağlayıp Galatasaray aşı yaparsak ilerde iki forvet garanti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

22.30 Barcelona - Manchester City (S Sport)

bu maç ne alaka?

Haluk ile Gökhan programinda galatasaray Regulion ile ilgileniyor dediler.. Ilk bizden duyuyorsunuz diye de eklediler. Nasıl ilk bunlardan duyduk ? Gündüz vakitlerinde bol bol Regulion ismi twitter da dolaştı. Hatta bu forumda konuşuldu diye biliyorum. Bunlar olsen'i de ilk bizden duydunuz dediler. Bunlar yayın yapmadan ismi çıkmıştı zaten.

Ikincisi bunlara göre Hazard Galatasaraya Futbolu madrid de bırakmak istiyorum demiş. Bana çok yanlış geldi. Hazard 31 yaşında 2 yıllık sözleşmesi kaldı. Sözleşme bittiğinde 33 yaşında olacak. 33 yaşında bence futbolu bırakmaz. Sözleşmesi bittiğinde de madrid hazardın sözleşmesini uzatmaz. Bu sene kalsa bile seneye (Bu sene bile imkanı olsa ) madrid sözleşmeyi fesh edecektir. Çok kolpa bir açıklama gibi geldi bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt