Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi konuda hangi fikre sahip olacağımı, kimi beğenip beğenmeyeceğimi sana soracak değilim. O sakatlık sonrası eskinin yanına yaklaşamadı, EPLde süründü, bizde de bir halt oynamadı, öncesinde de 1 tane iyi sezonu var adam gibi.

Bir daha da benle boş yapıyorsunlu falan konuşma, onca kolpana rağmen ben sana bu lafı etmediysem sen bana hiç edemezsin.

Mevzu bir fikre sahip olman değil. Tutarsız bir şekilde sallaman. Adamın istatistikleri ortada adama çöp diyorsun. Desen ki eski hali fırtınaydı ondan sonraki performansı, o performansına göre çöp. Haklısın dersin. Ama 2 yıldır 11 gole ulaşan forvetlerimiz ya yok ya zar zor yaklaşıyor. Adam yarım sezonda yapabileceğini yapmış.

Kolpa attıysam banlarsın olur biter. Hak veriyorsan kalmama kolpa falan diyemezsin.

Kusura bakma ben senin bilgine laf etmiyorum. Tutarsız bir şekilde futbol uleması gibi konuşmana söylüyorum bunları.

1. Mohrenbräu vorarlberg birasi
2. Stiegl salzburg birasi
3. Kulmbacher bayern birasi
4. Apoenzeller isvicre birasi
5. Augustiner Bräu bayern birasi
6. Sonnenbräu isvicre birasu

Siralamam budur NET

Biraz ufkunu genişlet. Ne bu sadece bu 3 ülkeden liste yapmışsın. Arkadaşı dinlemeyin. Bayı dünyasında daha ne biralar var. Acayip tatlar var.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt