Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da uzun süredir ismi konuşulan Beknaz Almazbekov bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor. 17 yaşındaki futbolcu sarı-kırmızılı takımın rezerv takımında şov yapıyor. Genç kanat oyuncusu 2 maçta 4 gol, 3 asistle dikkatleri üzerine çekti. Teknik Direktör Okan Buruk'un A Takım'da da genç yıldız adayına şans vermesi bekleniyor.

FİZİKSEL DEĞİŞİMİ ŞAŞIRTTI
Beknaz Almazbekov'un fiziksel değişimi ise teknik ekibi sevindiriyor. A Takım'la idmanlara başladıktan sonra yıldız adayı fiziksel olarak kısa sürede büyük değişim gösterdi. Genç oyuncunun Florya'da yatılı kaldığı ve her fırsatta ekstra çalışmalar yaptığı belirtiliyor.

21 YAŞ ALTI KONTENJANA DAHİL EDİLECEK
Beknaz Almazbekov son 4 yıldır Galatasaray alt yapısında olmasına rağmen yabancı statüde sayılıyor. Beknaz genç yaşta Kırgızistan Milli Takımı'nda forma giydiği için TFF'nin yeni kuralına göre 21 yaş altı kontenjandan sayılacak ve Sarı-Kırmızılı takımla sözleşme imzalayabilecek.

"PSG tarafı Galatasaray'ın teklifini değerlendiriyor. Galatasaray, Icardi ile ciddi şekilde ilgileniyor. Seferovic ve Gomis'in önüne tartışılmayacak bir isim arıyor Galatasaray ve bu ismin Icardi olma olasılığı yüksek. Beklenti üst düzeyde. Icardi ismini doğrulattım. Galatasaray'la Wanda Nara arasında bir görüşme gerçekleştirdi. Süreç olumlu ilerliyor. Galatasaray'da Icardi heyecanı başladı. Şu anda listenin ilk sırasında Icardi var. Galatasaray'da kanat ve forvet transferleri ses getirecek."

"Icardi transferinde oyuncu tarafında bir problem yok.

NEVZAT DİNDAR

"Hazard transferi için Galatasaray masadaki kulüplerden birisi. Hazard'ın yıllık ücreti çok fazla. Bu transfer için de Icardi transferinin bir benzeri yaşanıyor. Galatasaray yıllık ücretinin bir kısımını karşılamak istiyor. Hazard tarafında da oyuncuda problem yok. Peşinde koşulan isimler olabilitesi olan oyuncular. Şartlar sizi bu noktaya getirdi. Erden Timur'un iş bitiriciliğine ihtiyaç var."

NEVZAT DİNDAR

"Cengiz Ünder, Marsilya'dan ayrılırsa Galatasaray'a gelir. Galatasaray ve Marsilya arasında bir pazarlık yok ama bu transferin gerçekleşme ihtimali olabilir. Cengiz'in vücut diline bakılırsa bir sorun yaşanmış gibi duruyor. Bu birkaç gün Cengiz Ünder konusu konuşulacak."

NEVZAT DİNDAR

hazard evet demiş nevzatın dediklerine bakılırsa

"Özetlemek gerekirse Cengiz Ünder konusu gündemde. Galatasaray kaliteli yerli oyunculara yöneliyor. Mauro Icardi konusu çok ciddi. Görüşmeler sürüyor. Eden Hazard da gündemde ama biraz sorun var. Bu hafta transfer açıklanmayacak. Ümraniyespor maçı sonrası öneml bir isimle görüştüm. Bu hafta transfer olur mu diye sordum ama olmayacağını ifade etti. Bu işler belli olmaz ama bana denilen bu hafta transferin açıklanmayacağı yönünde."

NEVZAT DİNDAR

cengizde gundemdeymiş.kerem ve yunusla 3lü çete olurlar.mertens,hazard ve icardi de diger 3lü olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt