Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serhou Guirassy geçen sezon Rennes forması altında 48 maça çıktı, 12 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Galatasaray cazip bir ücret teklif ederek 26 yaşındaki yıldızı kadroya katmanın planlarını yapıyor.

Depay , Hazard , İcardi geleceğine bu paraları
Kaan , Mert , Cengiz ve Umut Bozok'a versek daha iyi olmaz mı

Kaan’ın elimizdeki hiçbir stoperden fazlası olduğunu düşünmüyorum baya vasat bi adam. Mert sakatlandı. Cengiz çok iyi oyuncu ama hem sakatlık riski hem de en potansiyelli oyuncumuz olan yunusu kesmek demek. Umut o paralara çıkılacak bir oyuncu değil. Tabi bunlar benim fikrim. Diğer taraftaki oyuncular içinde hazardın bu sene toparladığı söyleniyordu realin yollayacağını düşünmüyorum. İcardi için bir fikrim yok psg öncesi top forvetlerden biriydi ama psgde olmadı. Depayı isterim ama

Galatasaray, Cengiz Ünder için harekete geçti!

1.5 milyon euro kiralama bedeli, 6 milyon euro satın alma opsiyonu üzerinde duruluyor.

(@ayhansensoy)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satın alma opsiyonuna gerek yok bir sene kiralayalim yeter şu yabancı sınırından dolayı, zaten seneye kalkar o zaman cengiz e de ihtiyaç kalmaz

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1661411712524.png

mükemmel 1 imza (y)

Forma satışının artması ülkenin alım gücüne endeksli birazda. Primer olmayan bir ihtiyaç. Ülkenin yarısı sağlıklı beslenemiyor bile, gelir grubu net iyi olmayan kimse sırf futbolcu ismi için forma almaz malesef

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Forma fiyati bakimindan en ideal dönemde bile drogba sneijder transferleriyle forma satışında maaşlarının birak yarısını çeyreğini bile karşılayamamisken icardi ile mi tavan yapicak forma satışı. Bir formanın 1000 lira olduğu dönemde birakalim bu forma satışından karşılanır muhabbetini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt