Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi tam forvet olgunluğu yaşında.Psg performansı yanıltmasın çok yıldız kadro ve para odaklı bir kulup yan gel yat için müsait.

Tekrar yatmayı düşünse bize gelmez psg de yatmaya devam ederdi.
belki biraz da baska yerde yatayım demistir. ben de yapıyorum. salonda yatarken kalkıp odada yatıyorum.

Geç o işi kardeşim. O şekilde karakterli ve çalışkan yerli topçu çok nadir var artık. Şimdi kiler ise tembellik, kendini beğenmişlik, en kötüsü de oldukları seviye vasat olmasına rağmen süperstar egoları ile takılanları ve kendilerini gram geliştirmeleri örnek gösterilebilir. Taylan ve Berkan geçen seneki yaptıkları hatalar sebebi ile kaç maçımızı yedi, haberler gefcekmi bilmiyorum. Bakıyorsun beyfendilerin moralleri bozulmuş. Yerli futbolcu için yurtdışına çıkmış ve bir nebzede başarılı olmuşlar dışında para harcamak gereksiz. Kerem gibileride 10 yılda bir deng gelir. Onu bile gomuyoruz, daha komple bir kanat oyuncusu olmadığı için
Baştaki cümleyi yazman üzücü,gerek var mı buna?Farklı düşünüyor olmamız sanada banada bu formdaki hiçkimseyede bu üslupla cevap yazma hakkı vermez.

Manu iki kanat alacak bir de forvet arıyorlar elde sancho rashford ve elangada varken Martialin bu denkleme dahil olması çok mümkün görünmüyor illa ki biriyle ugrasilacaksa satın alma opsiyonlu Martiali zorlasinlar 26 yaşında taş gibi kanat forvet

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Manu iki kanat alacak bir de forvet arıyorlar elde sancho rashford ve elangada varken Martialin bu denkleme dahil olması çok mümkün görünmüyor illa ki biriyle ugrasilacaksa satın alma opsiyonlu Martiali zorlasinlar 26 yaşında taş gibi kanat forvet

Bize düşer mi o ya? Allah aşkına biraz mantıklı düşünelim lütfen.

Geçen sene Sevilla'ya kiraladılar. Şuan kiralayacağız deseler en az 5-6 EPL ekibi kapıya yatar. Hiç olmadı Ligue 1'den bir çok takım çıkar talip olarak.

Bize düşer mi o ya? Allah aşkına biraz mantıklı düşünelim lütfen.

Geçen sene Sevilla'ya kiraladılar. Şuan kiralayacağız deseler en az 5-6 EPL ekibi kapıya yatar. Hiç olmadı Ligue 1'den bir çok takım çıkar talip olarak.
Bence renktaş siz biraz bazı oyuncuları çok küçük görüp bazılarını çok imkansız görüyorsunuz açıkçası Depay İcardi Belotti hatta Hazard bekleyen taraftarlar Martiali nasıl imkansız görüyor şaşırıyorum.

"Galatasaray, Icardi ile anlaştı. Tek eksik PSG'nin yeşil ışığı."

1 eylülden bahsediyorum ayrıca İcardiye Hazarda ihtimal veriyorsunuz da Martial mi çok acayip geliyor. Martial geçen sezon kime kiralandı Sevillaya demek ki çok da umrunda değil Pl takımlarının

Ben bunlara da ihtimal vermiyorum. Sevilla'ya gelirsek elinde Avrupa vitrini vardı ve Sevilla her ne kadar geçen sene şanssızlık yaşasa da Avrupa'da en iyi vitrinlerden biri. Diğer 10PL kulübünün önünde bir durum yani bu. Bizim elimizde de anamızın ligi var sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt