Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence renktaş siz biraz bazı oyuncuları çok küçük görüp bazılarını çok imkansız görüyorsunuz açıkçası Depay İcardi Belotti hatta Hazard bekleyen taraftarlar Martiali nasıl imkansız görüyor şaşırıyorum.

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burkay sende iyimserlik seziyorum😄 Ronaldo olur mu sence ileri uçta hem 10 hem forvet hem kanat oynar gibi. Pivot olarakta kullanılabilir, savunma arkasına da sarkar.

Ben bunlara da ihtimal vermiyorum. Sevilla'ya gelirsek elinde Avrupa vitrini vardı ve Sevilla her ne kadar geçen sene şanssızlık yaşasa da Avrupa'da en iyi vitrinlerden biri. Diğer 10PL kulübünün önünde bir durum yani bu. Bizim elimizde de anamızın ligi var sadece.
Buna katılmam Sevilla cok büyük kulüp bu kesin ama Real Barça ve Atleti dışında Premier ligde küme düşme bölgesi hariç elinden topçu alabilecek bir İspanyol takımı yok vitrinse adamların reklamları bile en kral vitrin ligin kendisi vitrin zaten

Burkay sende iyimserlik seziyorum Ronaldo olur mu sence ileri uçta hem 10 hem forvet hem kanat oynar gibi. Pivot olarakta kullanılabilir, savunma arkasına da sarkar.
Ben bu forumun en olumsuz düşünen kişilerinden biri olabilirim renktaş transfer konusunda bana kalsa Martial İcardi Hazard Depay falan boşa vakit kaybı ama aralarından birisinin ufak bir şansı varsa o Martial olur

Depay , Hazard , İcardi geleceğine bu paraları
Kaan , Mert , Cengiz ve Umut Bozok'a versek daha iyi olmaz mı
Seneye yabancı sınırı kalkacak.
Umut'u 1 m€ maaş ve Cengizi 1 sene kiralamak daha makul gibi.

İcardi ve hazard'tan uzak durmak lazım.
O paralara Gelecek vaad eden kanat veya ofansif oyuncu bulmak daha mantıklı

Eden Hazard haberlerine inananlar var. Cok komik gercekten. Ben hala sakatlik ve kilo sorunu var saniyordum. Adam su an Real Madrid’de bildigin oynuyor. Ayrica henuz 31 yasinda.

Simdi bu adam deli mi Turkiye’ye gelsin? Ayrica 12-15 milyon avro gibi bir maasi var.

Icardi cok zor ancak imkansiz degil. Icardi’yi istemeyenleri de anlamiyorum. Bir sene bile olsa gelsin oynasin. Bir sampiyonluga cok ihtiyacimiz var.

Depay , Hazard , İcardi geleceğine bu paraları
Kaan , Mert , Cengiz ve Umut Bozok'a versek daha iyi olmaz mı
Hazardi bilmem de depay ve icardiyi 2.5'ar milyon euroluk bir maliyetle çözebilirsen rakipleri ligin ortasında sıçırtırsın.
Ayrıca Kaan mert umut falan geçelim ucuza oynamayacaklar sirf yerli diye yıllık maliyetleri yukarıdaki miktar belki de daha fazla olacak.
Yukarıdaki opsiyon ihtimalindeyken alttakileri alırsan net kerizsindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt