- 26 Kasım 2012
- 185.536
- 258.042
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallamiyor ki versinBu besiktasin Allah belasini da vermiyo
Ver yetkiyi gsc lütfen
Top dedinde isim değiştirmede en çok 6550 kişi ile top soyadi değiştirilmiş.Niye olmayayim topmuyum ben
O kadar da zor değil. Şampiyon takımlar seri başı oluyor "Şampiyonlar" kategorisine girdikleri için. En fazla Kopenhag gibi takımlarla oynarlar. TS geçemez o takımları ama biz ezer geçeriz.hiçbir türk takımı clye falan kalamaz artık
o yüzden saçma sapan çapımızdan büyük sadece transfer obezlerinin mutlu olacağı transferleri yapmaktan kaçınmalıyız.
elis, olsen gibi adamlar gelmeli
Niye Keramettin İtalyan mı ?Italyancayi sokersem keramettin abi ile italyanca futbol konusma hayalim var![]()
Isyerinde internet araciligi ilen italyanca konusmalar ve yazismalar yapıyodu galibaNiye Keramettin İtalyan mı ?

Nöbeti yönetim ekibi açıyor dostlar ama 10 bin mesaja hızlanalım diye en çok kim açmak ister tartışabiliriz![]()
ben acayım nöbetiNöbeti yönetim ekibi açıyor dostlar ama 10 bin mesaja hızlanalım diye en çok kim açmak ister tartışabiliriz![]()
Karabağ bu sezon lech poznan, zurih ve ferencvarosu geçip plezene elendi. Fb, bjk, tsyi boşverelim biz şu 4 elemeyi geçemeyeceksek şampiyonlar liginde ne işimiz var zatenseneye 3 ön eleme varmış, kompakt oynayan 3 avrupa takımını aynı anda geçme ihtimali yok türk takımlarının.
keza fb de ts de kendilerinden kalite olarak bayağı aşağı takımlara elendiler.
İnşallah Sergen’im Jüpiter’e Bağlıben acayım nöbeti
Keramettinelli diyorsun yani.Isyerinde internet araciligi ilen italyanca konusmalar ve yazismalar yapıyodu galiba