Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.207
- 18.370
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%51 diyelimİcardi harbiden geliyor mu agalar takip edemedim de?
Müspet ivme kaydedilmiş renktaş. Basina yansıyan tabiİcardi harbiden geliyor mu agalar takip edemedim de?
Aşkı memnu dizisinin bilmem kaçıncı tekrarınn rayting rekorları kırdığı bir ülke burası. Çok seviyoruz bu tür konuları. Aşırı baskılanmış toplumlarda halkın kaçış noktasıdır bu tür konular. Magazin denilen şeyin bu kadar sevilmesinin nedenide bu zatenYaw dün Burkay, Giggs ve Terry ile guzel ornek verdi ki bu adamlarin olayi sadece şehvet. Icardi ve Wanda aşık olup evlenmisler, cocuk yapmislar. Gercekten cok abartildiv
Kura çekmeye gelmişken belki...Kura cekimi yav.
Baros da golleri fırsatçılık la attı gol atsin yeterIcardi'nin son 3 sezon performansında bitiricilik olarak özel bir şey görüldü mü acaba? Çok iyi bir gol vuruşu, özel bir teknik. 30 küsür golün 15'i bomboş kaleye atılmış gördüm. Bu performans nasıl bizi maaş rekoru kırmaya itiyor. 3-4 sene önceki performans ile bu kadar yükseliniyorsa Beşiktaş 100 milyonluk adam aldı demektir.
Yakismama ihtimali var mıForma yakışmış diyenleri görebilir miyim?
![]()
O konuya itirazim yok da Giggs ve Terry neden bu kadar tepki almadi onu anlamiyorum veya verilen tepki Turkiye'de tam yansitilmamis olabilir. Fakat abinin eşiyle iş pişirmek dibin de dibi.Aşkı memnu dizisinin bilmem kaçıncı tekrarınn rayting rekorları kırdığı bir ülke burası. Çok seviyoruz bu tür konuları. Aşırı baskılanmış toplumlarda halkın kaçış noktasıdır bu tür konular. Magazin denilen şeyin bu kadar sevilmesinin nedenide bu zaten
icardi de hazard da bom boş transferler bence hayata bu tip adamları sevmem. Git anlaştıysan getir shamarı ne uğraşıyon.