Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.076
- 13.456
- 1.998
Türkiye’de en çok taraftar bizde biz bulamıyoruz böyle neden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson oldu da giderse alacağım adamlar Hojlund gibi adamlar olur. İlerde satacağımız futbolculara ihtiyacımız var. Posası çıkmış adam sayısı çoğaldı takımda.
Eyüpsporu küçümseme çıkarlar bu seneİstanbul'daki rahatını bozmamak için ikinci lige gitmeyi kabul ediyor top oynamak gibi bir derdi yok adamın.
Hakan marizine kayarım.balitttttttttttttt
Hakan marizine kayarım.
Not:Mariz hastalık demek
Ömer'i küçümsüyorum Eyüp'ü değil.Eyüpsporu küçümseme çıkarlar bu sene
H.o güzel transferLuis Campos Istanbulda
O zaman ufkun dar kalmis diyeyim.Icmedigim biralarin siralamasinimi yapayim![]()
2000 TL'ye yakin degil miydi forma?Hocam formanın güncel fiyatı 800 TL. Ülkede asgari ücret 5500 TL. Yani İcardi geldi diye kaç tane forma satabilirsin ki sattığın ürünün hepsi sana kalmıyor zaten. Forma satışı flan İcardi'nin ücretinin 10da 1'ini karşılamaz. Ayrıca biz bu sene yüksek maaş limitimizi doldurduk hatta geçtik bile ileride bize büyük sıkıntılar açabilir bu maaşlar.
Her şeyi geçtim İcardi çok iyi bir bitirici ama öyle savaşacak, pres yapacak çalışkan bir oyuncu değil, ona pozisyon hazırlanan lazım. Yani bizim için doğru profil olduğunu da sanmıyorum.
H.o güzel transfer
Stoper oynayabiliyor mu?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi