Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk Çınar: "Dursun Özbek ve Erden Timur kura çekimi öncesi PSG Başkanı Nasır el Halifi ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi."

Umut Bozok için haberler çıkmaya devam ediyor. Ben de alınmasını isteyenlerden(d)im. Ancak sürekli gündeme getirildiği gibi 'baba' kategorisinden bir santrfor alınacaksa Umut' a ümit ve para bağlamaya gerek yok, yerli mecburiyetiyle birkaç maç oynayacak diye...

Seferovic' ten öncelikli olacak bir santrfor alınacaksa, mesela Elayis Tavşan daha tercih edilmesi gereken bir oyuncu gibi duruyor. Hiç izlemedim; Hollanda' da yaşayan forumdaşlar bilgilendirirse memnun olurum (Yerli statüsüne geçmesi mümkün diye biliyorum). Sol kanatta Kerem-Mertens-BAY-Kılınç oynayabilir; sağ tarafta ise Yunus ve Kılınç' tan başka alternatif yok. Elayis iyi ise tam ihtiyaç duyulan bölgenin oyuncusu...

İbrahim Seten: "Dele Alli'nin önerildiği ilk takım Galatasaray, onlar istemeyince Beşiktaş ile anlaştı."

Bizim sirt sponsor kac para veriyordu bize?

TS WhiteBIT'le 3 sene icin anlasmis ve senede 1,5 milyon € alacakmis.

Bu saatte 16 dk dır kimse nöbete bisey yazmamış vay be
Geçen gün de yazmıştım, bu transfer döneminde aşırı bir durgunluk var, halbuki gayet de güzel transferler yapıldı. Forum çok durgun, İcardi söylentileri ayyuka çıkmış bizimkiler onların temsilcileri işe karşılaşmış falan, aslında şıan buraların yanıyor olması gerekirdi. Çok enteresan bir durum

.....................Jankat
Dubua... Emin.... Metehan... Reguillon
........... Torreira... Olivera
Hazard........ Mertens...... Depay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt