Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi'nin son 3 sezon performansında bitiricilik olarak özel bir şey görüldü mü acaba? Çok iyi bir gol vuruşu, özel bir teknik. 30 küsür golün 15'i bomboş kaleye atılmış gördüm. Bu performans nasıl bizi maaş rekoru kırmaya itiyor. 3-4 sene önceki performans ile bu kadar yükseliniyorsa Beşiktaş 100 milyonluk adam aldı demektir.
Gecen sene sadece bos kaleye gol atan forvetimiz olsaydi en kotu ligi ilk 3te bitirip Avrupadada yari final yapabiliriz.

Adamlar lemos gustavo ile oynuyor hala burada stoper falan yaziyorsunuz. Son 1 hafta ileriye en az 3 transfer bekliyorum kanat santrafor ve ofansif orta saha.

Stoper ve sol bek gitmeden bunlari aldiran da pek bosa para harcar
Kesinlikle defansa takılmak saçmalık son dk bul 2-3 adam stopere 1 tanesini al geç tr liginde neyin defansına takılıyoruz 1 gol yedik o da bireysel hata. Tüm iş kanat ve forvette bitiyor. Torreira zaten defansif olarak tutar takımı ayakta

Ben Icardi‘nin gelecegini düsünüyorum ama bonservisini alacagimizi sanmiyorum. Bence PSG oyuncuyu en azindan gelecek sezon sözlesmesi bitmeden satmak isteyecektir. Bize kiralayip podyuma çikarip satar diye düsünüyorum. PSG bizi podyum olarak görüyor olabilir.

Gülşen imamhatiplilere sapik dedigi icin içeride değil, zaten o giyim kuşamla kendisi İslam'ın taslanmasi gereken insanlarından biri.

Seri düzende kadını taciz edip hapsedemiyoruz, ne dese de milletin pesine düşsek ayağına yatıyorlar.

Bundan sonra Türkiye'de en büyük hayal kırıklığıni İslami cicek bocek dini zannedenler yaşayacak
Yeri burası değil Gülşen konusunda konuşulması lazım bu konuların.

GscimbomMobile

Yeri burası değil Gülşen konusunda konuşulması lazım bu konuların.

GscimbomMobile
Yetkim yok

Zaten bunlari konuşmaktan bıktım, gündem takip etmek istemiyorum ama İslamcıların hayatin her alanını gasp etmesinden de cok yoruldum

Devran dönünce bu ulkede islamci elemesi yapılması gerekir

Iyi futbol iyi topcularla oynanir

Eger ligin yarisini soyle cikarsak
Max 5. Oluruz

Yunus.... Mertens... Kerem
................ Icardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt