Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstatlardan ses çıkmayınca biraz kendim izleyeyim dedim. Yorumlarım şöyle:

- Tahmin ettiğim kadar kötü görünmedi. Hareketlilik, gereken yerde doğru paslar var. Güzel skor yapar izlenimi verdi. Ölü, bitik durmuyor çok.
- Ama İnter dönemindeki gibi uçan kaçan bir halde de değil. Olmadık goller de kaçırır yani.
- PSG'de çok geri dönüp top almamış ileride beklemiş. Mbappe falan da hiç servis yapma meraklısı değil paso çekip vurmaya çalışıyor takım kimyası bozuk. Haliyle parlayamamış.
- Sonuç olarak saçma sapan bir maliyeti yoksa eskisi kadar soğuk bakmıyorum ama keşke daha farklı özelliklere sahip bir forvet alsak diyorum hala.
İcardi'yi diğer forvetlerden ayıran en önemli özelliği çok zeki oluşu.Doğru zamanda doğru yerde olmak bir numaralı özelliği.Topla iliskisi de üst düzeyde.Şut,pas tercihleri de optimum.Tek forvet olarak bizim sistemimize daha uygun olur, Seferovic çift forvet oynayacaksak daha ideal.İkinci durum İcardi kendi pozisyonunu yaratmaz ama illaki pozisyona girer.İdeal büyük takım forveti.Girdiğini de atar.Halihazirda alınabilecek en iyi isim olur şu dönemde.Özellikle iç sahada gol atamayacagimiz maç olmaz Giresunspor maçı gibi.İtalya ve Fransa gibi defans kültürünün olduğu liglerde oynaması ve başarılı olması iyi bir referans bizim için.Özetle lige ve takıma uygun ideal bir oyuncu, gelmesini bekliyoruz.

Spor Gecesi haklıysa Okan hoca istemediği halde alınıyormuş İcardi. Falcao sürecine benziyor biraz. Sonucu olumlu olur umarım hafif tat kaçıran bir gelişme :(

Spor Gecesi haklıysa Okan hoca istemediği halde alınıyormuş İcardi. Falcao sürecine benziyor biraz. Sonucu olumlu olur umarım hafif tat kaçıran bir gelişme :(
R yaparken karizmayı çizdirmemek ve kendilerine soğuk yapan ve doğru bilgi vermeyen Okan Hoca’yı yemeye çalışma hamleleri bunlar.

Herkes İcardi’yi ister maliyeti de uygunsa forvetinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt