Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tempo tempo diyorsunuz

Iki tane genc zipkin gibi trnin en yetenekli iki turku ile tempo yapamiyoruz

Oncelikle tempo defansdan baslar

Arkadan pas ile cikarak anca asiri yetenekli adamlarla tempolu oynayabilirsin

Dusuk kaliteli adamlarla ileriye topu atarsin baski uygularsin (fbjknin yaptigi gibi)

Bunun icinde hizli adamlari ileride oynatirsin

Geriden pasla cikarak onde hizli adamlarla oynarsan tikanir kalirsin

Okani az bucuk izledik belli ki geriden pas ile cikacak oyun formatini ona gore kuruyor
Ozaman ileride set oyununa uygun teknik topcularla oynarsin 1 kanata max hizli adam koyarsin

Onun icin

Hazard.... Mertens.... Depay
................. Icardi

yerli topçular da lazim

kimleri alsak
Yusuf Yazıcı 'yi çeksek yerli,10 numara,kanat rotasyonu bir anda hallolur.Cengiz'i istemiyorum iki depar attıktan sonra İrfan Can Kahveci gibi baldirini tutar, yatarak geçirir sezonu.Zaten Tudor 'un istemediği bir adamı düşünmeden reddederim,.

Psgli salak taraftarlara bak lan İcardi'nin gidişini kutluyolar :D Kulübü Mbappe'ye verdiniz nerdeyse yav :D

Spor Gecesi haklıysa Okan hoca istemediği halde alınıyormuş İcardi. Falcao sürecine benziyor biraz. Sonucu olumlu olur umarım hafif tat kaçıran bir gelişme :(
Okan Hoca basına açıklama yaptığında İcardi için bizzat istediğimiz oyunculardan biri ama maliyeti yüksek oyüzdenbir şey söylemek doğru değil tarzı bir açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum, bu yüzden o ikilinin haberler pek güvenilir değil Grilish'ten beri. Mesela şimdi de Boey kiralık gidecek tarzı haber yapmışlar buna da pek inanmıyorum.

Biz niye 3 tane 20 yaş altı genç alıp denemiyoruz en kötü rezerv ligde oynasınlar

Ben hala depaydayım yav.
Adamı göndermek istiyorlar belki de bonservis bile almayacaklar.
Adamlar sıkışmış durumda avrupada 4 gün kalmış durumda.
Dünya kupası var ve hazır olmak isteyen oyuncular için de ayrı bir fırsat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt