Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi sefer gomis

baya baya yanlış bir yapılanma

en az biri farklı bir herif olmalıydı
İcardi ile Sefer'in 1 yıllık maliyeti aynı olacak gibi. Sanki Sefer yanlış transfer gibi gözükmekte burada ama İCardi2nin bu şartlarda alınabileceğini de kimse tahmin edemezdi gibi bana İcardi yerine hala topla kat edebilen hızlı bir forvet almamız daha doğru olur gibi geliyor.

Yav o konuda sıkıntılar var reis.Geçen Fbliler'in Twitter Ses Odası'nda gazetecileri falan konuşuyodu.Miha Zajc satılırsa İdrissa Gueye alınır diye onlara da önerilmiş o oyuncu yav

O konuda bir garip. PSG Everton’dan bonservis talep etmiş ama Porto’ya vs. giderse bonservis istemiyormuş. Maaş talebini karşılayacak tek kulüpte Everton. Sıkıntılı bir durum

Yalniz icardinin basarili olacagini hic sanmiyorum

Max 5 gol atar 3 tanesi penaltidan

Hem bize arjantinli futbolcu yaramiyor
Ne zaman arjantinli birini alsak fb altin yilini yasiyor

İcardi ile Sefer'in 1 yıllık maliyeti aynı olacak gibi. Sanki Sefer yanlış transfer gibi gözükmekte burada ama İCardi2nin bu şartlarda alınabileceğini de kimse tahmin edemezdi gibi bana İcardi yerine hala topla kat edebilen hızlı bir forvet almamız daha doğru olur gibi geliyor.

yönetim ve hoca 2 ay önce göreve gelseler sefer ve oliveira almayabilirlerdi gibi geliyor

sanki geç kalmadan eksiklerimizi kapatalım dediler

Icardi'ye saha dışı sebeplerden soğuk bakıyordum ama 35ten önce seviye olarak buralara uğraması hayal olan bir adam aslında. Daha birkaç yıl önce bunlarla eşleşince Mbappe ve Neymar'dan sonra en çok çekindiğimiz adamdı belki.

Uçup kaçmasını beklemiyorum şahsen ama kendini bulursa acayip olur. Hayırlısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt