- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
o kadın barbarayı götürür abi sen uyurkenBende begenmiyorum barbara ile aramiza bir cirkin alalim dedik fantazi olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kadın barbarayı götürür abi sen uyurkenBende begenmiyorum barbara ile aramiza bir cirkin alalim dedik fantazi olsun
Normalini oynayabildikte moderni kaldımodern futbolda kanat diye bisey kalmadı

Şimdi şöyle Arjantin den adam gibi adam alırsan ne yetenekler var biz çalı cirpiyla uğraştık hep Brezilya dan aldığımız adamlar Melo jardel taffarel Arjantin'de carrusca ontivero Burdisso al lanzini yi al pavonu öyle bak nasıl top oynuyorlar kendisini futbola verirse İcardi şampiyon yaparYine biz olamadik
Arjantinli topcular ugursuz geliyor bize
modern futbolda kanat forvetlerin yeri kalmadıIcardi olursa tabi ki güzel transfer ama bence aranan oyuncu profili değil kanat forvet lazım.Bir de icardi gibi bir oyuncu tipini alacaksak mertensi niye aldık?
Barbara palvin wanda nara ve ben ayni yatakda nasil olurduk acaba
2007 diye aklimda kalmis leoleoyu salladın da insua da var o uyuyor kulioyla aynı seneydi
Bu arada İcardi'yi bu maliyete alabileceklerini düşünseler Sefer'i almazlardı. Sefer- İcardi yıllık maliyetleri aynı olacak neredeyse.3ü de farklı adamlar
Eleştirilecek tek nokta hızlı adam olmaması olur, onu da kanat transferiyle kapatacaklar.
Shamar gelse playmaker kanat gelirdi o da Yunus için kötü olurdu.
2007 diye aklimda kalmis leo
MertensIcardi olursa tabi ki güzel transfer ama bence aranan oyuncu profili değil kanat forvet lazım.Bir de icardi gibi bir oyuncu tipini alacaksak mertensi niye aldık?
Bu nasıl dizi. Galatasaray olacak iyi bir karakter yok mu hiçSİBEL DİZİSİ KARAKTERLER
sibel:fenerbahce
yan rol demet akalın:beşiktaş
hakan ural:ali koç
basketbolcu oktay: jorge jesus
nurcan hanım:trabzonspor
yapımcı kamuran:beinsports
menajer cemil:rıdvan dilmen
Icardiyi begenmeyen futboldan anliyom demesin.. derhal burayi terk edin
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
tanju korel iyi,sibelin babası.sibel can ben namusluyum diye arıyodu en son annesini dizide,babama da söyle diyoduBu nasıl dizi. Galatasaray olacak iyi bir karakter yok mu hiç
Sefer katkı verirse alabilirsin Icardi zor.Bu arada İcardi'yi bu maliyete alabileceklerini düşünseler Sefer'i almazlardı. Sefer- İcardi yıllık maliyetleri aynı olacak neredeyse.
rejkart getirmişti
Olabilir. Fenerin babasıyız sonuçtatanju korel iyi,sibelin babası
Burdisso var o da onti ile idi sanırımleoyu salladın da insua da var o uyuyor kulioyla aynı seneydi