Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.338
- 5.333
- 2.308
Arjantili geldimi sampiyon olamiyormusuz babababaaaa
Sanki zamaninda messi geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisini de isterükevet nevzatın dedikleirne bakılırsa cengiz ünder ve umut bozok gelecek,çok güzel
Bi arkadaşım Carrusca 35 metreden frikik golü atıyor diye seviniyordu nereden izlemişti acaba o dönemArjantili geldimi sampiyon olamiyormusuz babababaaaa
İcardievet nevzatın dedikleirne bakılırsa cengiz ünder ve umut bozok gelecek,çok güzel
Kim gelse yeni Hagi deniyordu carrusca heinze Lincoln gelince gerçek kalite transferi gördükCarrusca da potansiyelli diye almıştık o dönem parasızlıktan kim gelse seviniyorduk. Heinz geldiğinde frikik vuracak da gol olacak sanıyorduk falan boktan günlerdi.

Ordaki oğlan samet gerçekte kızmış. Deliyürekin bacısı mıydı ne sonradanYa ztn ben hep wandayi savundum o konuda
Hatta al yazmalimda mecitden nwfret ederdim cok yilisik bi herif
Sevgi emek fln degildir
Sefer sonuçta 30 yaşında pek uzun vadeli de olmaz. İcardi gelirse sanmıyorum Sefer'in alınacağını.Sefer katkı verirse alabilirsin Icardi zor.
CulioBize en son Arjantinli kim gelmişti
Milano ve Paris’ten sonra sayılı şehirlerden İstanbul. Parası olana ayrı güzelDraymond Green de hayran kalmış.
Başladı yine totem reisİcardi olabilir mi ya gerçekten bana çok afaki geliyor. Son gerçek 9 numaralardan 29 yaşında birisini getiremeyiz agalar
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muhtemelen tost makinesindenBi arkadaşım Carrusca 35 metreden frikik golü atıyor diye seviniyordu nereden izlemişti acaba o dönem