Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.808
- 20.493
- 2.193
Ben bunu Sergen'in hayal dünyası falan sanmıştım harbiden varmış lan böyle bir dizi
sibel canın idmanı bastığı sahneyi buldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bunu Sergen'in hayal dünyası falan sanmıştım harbiden varmış lan böyle bir dizi
Ikisi neden olmasin?hazardı alana kadar depayı alın
evet nevzatın dedikleirne bakılırsa cengiz ünder ve umut bozok gelecek,çok güzel
Yeni 9 numaramıza nahoş benzetme yapanları konudan atalım lütfen.Maxi lopez adam olsaydı karısını aldatmazdı.Etme bulma dünyası.Düşündüm de Maxi Lopez haksız sanki malum mevzuda
ne dersiniz
hayat guzel depay gelecek dahaBazen insan olmek istiyor
Dünyadaki her şeyin en iyisi İstanbul'da sen ben yasayamasak bile bu hayatı parası olana İstanbul cennetwanda nara gibi kadın istanbula nasıl hayran kalır ya![]()
Bu arada fb şu ana kadar her sene başındaki fb. Gazla girerler, 1-2 maç puan kaybedince tepe taklak olurlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hayat guzel depay gelecek daha
Bu sefer farkli bariz
Sampiyon olacaklar
Zaten Eric Gerets ve Kalli ile başlayıp Cevat Güler ile şampiyon olduğumuz dönemler en imkansız şampiyonluklardı bence.Carrusca da potansiyelli diye almıştık o dönem parasızlıktan kim gelse seviniyorduk. Heinz geldiğinde frikik vuracak da gol olacak sanıyorduk falan boktan günlerdi.
Dünyadaki her şeyin en iyisi İstanbul'da sen ben yasayamasak bile bu hayatı parası olana İstanbul cennet
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ontivero denen ne idüğü belirsiz Çin işi messiymiş
Her sene aynı terane.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaten Eric Gerets ve Kalli ile başlayıp Cevat Güler ile şampiyon olduğumuz dönemler en imkansız şampiyonluklardı bence.
abartmayalımDünyadaki her şeyin en iyisi İstanbul'da sen ben yasayamasak bile bu hayatı parası olana İstanbul cennet
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Parası olan için İstanbul gerçekten mükemmel şehir hizmet kalitesi, yemekleri, boğazı ile.Milano ve Paris’ten sonra sayılı şehirlerden İstanbul. Parası olana ayrı güzelDraymond Green de hayran kalmış.