- 26 Kasım 2012
- 185.540
- 258.062
- 5.998
adam totem yapıyo ya
karahan beye üzüldüm şimdi kendisiyle ilgili bişiyler okuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam totem yapıyo ya
sıkıntıdan kendimi kolpaya verdim diyosunDegil
Gel buraya sikintidan parani dugum yapip kendini tavana asarsin
neyi bozabilir ki?Gece gece İcardi haberleri moralimi bozdu. Hem maliyet açısından hem de oyuncu profili açısından çok çok yanlış transfer olur. Takım yapısını ve kurguyu da bozacağını düşünüyorum açıkçası.
Hele hele Okan Hoca istemediği halde geliyorsa falan tam fecaat. Hiç istemiyorum ama gelirse de mecbur destekleyecez yapacak bir şey yok.
Bu mantıkla New York Milano Paris Londra'da bir şeye benzemez sanki adam akbil doldurup Metrobüs kullanacak Max yaşayacağı gezmeye giderken boğaz köprüsü trafiğiuzerinde dolanan 20 milyon insan olmasa bişeye benzerdi belki

Hazard... Mertens.... Depay
................ Icardi
Bi laf vardırHazard... Mertens.... Depay
................ Icardi
Degil
Gel buraya sikintidan parani dugum yapip kendini tavana asarsin
Hazard... Mertens.... Depay
................ Icardi
O trafik sana bana var.Bu mantıkla New York Milano Paris Londra'da bir şeye benzemez sanki adam akbil doldurup Metrobüs kullanacak Max yaşayacağı gezmeye giderken boğaz köprüsü trafiği
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
beni yıkan bi haberdir ,ölümü.harcadılar onu çok ciddi.bu ülkede onun gibi yakısıklı adam yok,olmayacakta bi daha bi o kadarda kültürlü kimsekarahan beye üzüldüm şimdi kendisiyle ilgili bişiyler okuyorum
Bu arkadaş hep böyle soru mu soracak
sıkıntıdan kendimi kolpaya verdim diyosun
8 ve 6 nr kimi koyarsin renktas
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk