Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ziyech senenin yarısını sakat geçiriyor zaten Yener İnce’ye çok iş çıkartır.Vu ziyech ajax hala olmadi
Lan yoksa
Degil
Gel buraya sikintidan parani dugum yapip kendini tavana asarsin
beni yıkan bi haberdir ,ölümü.harcadılar onu çok ciddi.bu ülkede onun gibi yakısıklı adam yok,olmayacakta bi daha bi o kadarda kültürlü kimse
Ziyech senenin yarısını sakat geçiriyor zaten Yener İnce’ye çok iş çıkartır.
WoBen de isvicredeyim zaten.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Bayern Zirkzeeyi Bolognaya satiyor.
8,5 milyon bonservis
50% pay
Matching rights
bu şehirlerdeki insan yoğunluğu ve trafiği istanbulun yarısı bile degil. istanbuldaki keşmekeş ancak hindistan metropolleriyle falan karşılaştırılabilir.Bu mantıkla New York Milano Paris Londra'da bir şeye benzemez sanki adam akbil doldurup Metrobüs kullanacak Max yaşayacağı gezmeye giderken boğaz köprüsü trafiği
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ahahahah ya : ) 90lar meraklısıyım.eski dizileri severim ama karahan cantaya hem hayran oldugum için hem de basına gelenlere üzüldüğüm için diziyi hızlıca gectim karahan ve sibel canın oldugu bölümlere baktım sadece.3 bölüme anca bakmısımdır.gercekten ask yasadılar mı merak ediyodum,haritalarını da inceledim tabi adları cıktıgından, yasak ilişki mevzusundan ötürü.geri kalanı forumda gırgırSergen simdi alinip gucenme
Samimiyetimize guvenerek soracagim
Babus sen niye bunlari biliyor ve izliyorsun lan?
Normal insan işi olmadigini bilmen gerekiyor
Bir sorun var yani haberin olsun
Bir insan sibel dizisini niye izler niye niye niye?!? Wtf
ne bilemBu arkadaş hep böyle soru mu soracak
Kesinlikle.Genis kadro da her zaman avantaj olmuyor ayrica. Duzenli oynayamiyor cogu oyuncu.
Evet ama Volkan Demirel'i sevdi demek ki adam. Volkan bence iyi sınav verdi Karagümrük'te Emre'yi futbola döndürerek. Fenerbahçe'yi de övmüştür elbet bol bol ve o da oraya gitti. Galatasaraylı bir hoca futbola döndürse yine bize gelebilirdi mesela.Emre'yi çabuk harcadık
ahahahah ya : ) 90lar meraklısıyım.eski dizileri severim ama karahan cantaya hem hayran oldugum için hem de basına gelenlere üzüldüğüm için diziyi hızlıca gectim karahan ve sibel canın oldugu bölümlere baktım sadece.3 bölüme anca bakmısımdır.gercekten ask yasadılar mı merak ediyodum,haritalarını da inceledim tabi adları cıktıgından, yasak ilişki mevzusundan ötürü.geri kalanı forumda gırgır
kazada öldü dediler,ben o kazaya da inanmıyorum.dönecek diyolardı ülkeye,biçok şey var altında mevzununAdami googladim sevgilisi taylandda bir ladyboy
Noluo lan