Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1661473400748.webp

Hadi sana güzel bi haber vereyim kulüpler transferde rahatlamış Trt Spor'da konuşuldu Yabancı Sınırı kalkabilirmiş kanks :D İlk 11 için sınırsız olabileceği bilgisi gelmiş kanks :D
Ts'ye sormak lazım kuralın nolacagini :d onların çoktan haberi oldu muhtemelen çoğu yabancılara zıplıyorlar şuan medyada ki isimler doğruysa

35 yaşına geldim, en az 10 senedir bu forumu takıb ediyorum ama böyle bı transfer sezonu görmedim...yok ırz düşmanıymis yok sakat miş....Icardi....adamı FİFA da bile Galatasaraya alamazsın....vallah yönetime tebrikler...bu takım Avrupa'da oynamicana üzülüyorum...bırakın su kuşları.... kenetlenme zamanı aslanlar 🦁

Bu sezon adı bizimle anılan kanat oyuncularının isimleri Onyekuru-Nwakaeme-Halil Akbunar-Federico Bernardeschi-Ivan Alejo-Robert Muric-Kluivert-Vargas-Ola Solbakken-Ryan Kent-Eden Hazard bunlar.Ryan Kent transferi için 17-18 milyon euro istemişler o yüzden onu saymayalım da Ivan Alejo var alınabilecek..

Bu sezon adı bizimle anılan kanat oyuncularının isimleri Onyekuru-Nwakaeme-Halil Akbunar-Federico Bernardeschi-Ivan Alejo-Robert Muric-Kluivert-Vargas-Ola Solbakken-Ryan Kent-Eden Hazard bunlar.Ryan Kent transferi için 17-18 milyon euro istemişler o yüzden onu saymayalım da Ivan Alejo var alınabilecek..
Kluivert noldu ya gidemedi hala bir yere

Fulham'a gidecek diyolardı ama sonrasını takip edemedim reis.Büyük ihtimalle pazarlık aşamasındadırlar 2 kulüp olarak :D
şimdi baktım da anlaşma neredeyse tamamlanmış, roma zorunlu opsiyon istiyormuş sadece. Fulham halleder o kısmı.

Bu tarz genç bir oyuncu alacağız bence kanatlara ama bakalım. Eylülde hersey yaşanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt