Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.114
- 6.873
- 1.633
şöyle bam güm gidip transferleri de tamamladık mı gireceğimiz mod .d.d.d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sezon için mi kalkabilirmiş.Hadi sana güzel bi haber vereyim kulüpler transferde rahatlamış Trt Spor'da konuşuldu Yabancı Sınırı kalkabilirmiş kanksİlk 11 için sınırsız olabileceği bilgisi gelmiş kanks
![]()
Bu sezon için olur mu bilmiyorum da gelecek sezon kalkacağı kesinHadi sana güzel bi haber vereyim kulüpler transferde rahatlamış Trt Spor'da konuşuldu Yabancı Sınırı kalkabilirmiş kanksİlk 11 için sınırsız olabileceği bilgisi gelmiş kanks
![]()
Evet öyle konuşuldu programda reis..bu sezon için mi kalkabilirmiş.
Bu sezon diye konuşuldu kanks ama ben de öyle düşünüyom seneye Yabancı Sınırı kalkar kesinBu sezon için olur mu bilmiyorum da gelecek sezon kalkacağı kesin![]()
keşke öyle birşey olsa. yerli topçuların triplerini çekmekten kurtulurdukEvet öyle konuşuldu programda reis..
Ts'ye sormak lazım kuralın nolacagini :d onların çoktan haberi oldu muhtemelen çoğu yabancılara zıplıyorlar şuan medyada ki isimler doğruysaHadi sana güzel bi haber vereyim kulüpler transferde rahatlamış Trt Spor'da konuşuldu Yabancı Sınırı kalkabilirmiş kanksİlk 11 için sınırsız olabileceği bilgisi gelmiş kanks
![]()
işin kötü tarafı kural yarın kalksa 1-2 sezon sonra tekrar gelecek, istiklal marşı okuyan yok diye konuşmaya başlayacaklar hemenkeşke öyle birşey olsa. yerli topçuların triplerini çekmekten kurtulurduk
Zaten şu berbat kural türk futbolunu bu hale getirdi...halen serbest bırakmadılar senelerdir...işin kötü tarafı kural yarın kalksa 1-2 sezon sonra tekrar gelecek, istiklal marşı okuyan yok diye konuşmaya başlayacaklar hemen
Keşke olsa ama bu sezon için zor bence. Transfer dönemi bitti, planlamalar buna göre yapıldı :|Bu sezon diye konuşuldu kanks ama ben de öyle düşünüyom seneye Yabancı Sınırı kalkar kesin![]()
Kluivert noldu ya gidemedi hala bir yereBu sezon adı bizimle anılan kanat oyuncularının isimleri Onyekuru-Nwakaeme-Halil Akbunar-Federico Bernardeschi-Ivan Alejo-Robert Muric-Kluivert-Vargas-Ola Solbakken-Ryan Kent-Eden Hazard bunlar.Ryan Kent transferi için 17-18 milyon euro istemişler o yüzden onu saymayalım da Ivan Alejo var alınabilecek..
Fulham'a gidecek diyolardı ama sonrasını takip edemedim reis.Büyük ihtimalle pazarlık aşamasındadırlar 2 kulüp olarakKluivert noldu ya gidemedi hala bir yere
şimdi baktım da anlaşma neredeyse tamamlanmış, roma zorunlu opsiyon istiyormuş sadece. Fulham halleder o kısmı.Fulham'a gidecek diyolardı ama sonrasını takip edemedim reis.Büyük ihtimalle pazarlık aşamasındadırlar 2 kulüp olarak![]()
Boyle bir karar alabilmeleri icin butun kulüplerin bu kararı onaylaması gerekir yoksa sene sonunda küme düşen kulüpler federasyona dava acar ve kazanırlar.Keşke olsa ama bu sezon için zor bence. Transfer dönemi bitti, planlamalar buna göre yapıldı :|
İnanak mı?