Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fm 22 de evanderin profile bakayim dedim oyunda yok cocuk database e girmemis :D

Bu profil muhtemelen iyi bir güncelleme alacak yeni oyunda
1661522106526.png

Nelsson'u İngiltere'ye çakıp gelen 25 milyon € ile şov mu yapacağız?

O zaman Nelsson sonrası kesin 2 stoper lazım. Bir 25 yaş üstü stoper, bir de max. 22'lik scout stoper transferi lazım.

- İcardi
- Evander
- Stoper
- Kanat (Marsilya, Cengiz'i 8'e aldı galiba. Tudor sağ olsun şu an 5-6'ya çözeriz gibi duruyor)
- Genç stoper (Omeragic)
- Sol bek

abdulkerimi iki maçtada stadda izledim. giresun maçında vahim hatayı yapmasa sahadaki en iyi 3-4 oyuncudan biriydi.

geçen maçta yine iyiydi ama malum pozisyon ofsayt olmasa teneke bağlamıştık.

fakat özgüven kazanırsa ben sırıtacağını düşünmüyorum. öyle sinecek bir oyuncuya benzemiyor.

bakalım inşallah trabzon maçında iyi bir sonuç alırız ve önümüzdeki antep - kpaşa maçlarıyla özgüven depolarız.

abdulkerimi iki maçtada stadda izledim. giresun maçında vahim hatayı yapmasa sahadaki en iyi 3-4 oyuncudan biriydi.

geçen maçtada yine iyiydi ama malum pozisyon ofsayt olmasa teneke bağlamıştık.

fakat özgüven kazanırsa ben sırıtacağını düşünmüyorum. öyle sinecek bir oyuncuya benzemiyor.

bakalım inşallah trabzon maçında iyi bir sonuç alırız ve önümüzdeki antep - kpaşa maçlarıyla özgüven depolarız.
Abdül kesinlikle kötü futbolcu değil. Kendini biraz törpülemesi gerekiyor sadece.

geçen maçta yine iyiydi ama malum pozisyon ofsayt olmasa teneke bağlamıştık.

ts macinda yine hata yaparsa

abdulkerimin gs kariyeri biter

ondan sonra burnunda kus tutsa nafile
taraftar istemez daha herkesi tedirgin eder

tek kurtulusu kariköyde fbye hattric yapmasi olur

okanın ekim ayında karsı taraftan,medyadan dusmanca tutumlar ve haberlerle karsılasacagını düşünüyorum.Galatasaray taraftarından degil.ortalıgı karsıtrmak isteyenler olabilir.kendi de zaman zaman duygusal coskunluklar yasayabilir,bazen gaza gelebilir.onun dısında kadınlar,kendi duygusal hayatı vs mevzu olabilir.oglu hala tedavi görüyosa yurt dısına gidip gidip gelebilir zaman zaman

onun dısında yabancı bi hoca olsaydı okan ,çok daha farklı yorum yapardım.çunku yabancı bi hocanın kendisine yabancı bi ulkedeki duygusal durumları farklı olabilyo,takımdan vs kaynaklanabilyo.

biraz kasım ayında eleştiriler,yine karsı taraftan yalan haberler,karsıt haberler duyabiliriz.çokta buyuk sorun gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt