Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okanın ekim ayında karsı taraftan,medyadan dusmanca tutumlar ve haberlerle karsılasacagını düşünüyorum.Galatasaray taraftarından degil.ortalıgı karsıtrmak isteyenler olabilir.kendi de zaman zaman duygusal coskunluklar yasayabilir,bazen gaza gelebilir.onun dısında kadınlar,kendi duygusal hayatı vs mevzu olabilir.oglu hala tedavi görüyosa yurt dısına gidip gidip gelebilir zaman zaman

onun dısında yabancı bi hoca olsaydı okan ,çok daha farklı yorum yapardım.çunku yabancı bi hocanın kendisine yabancı bi ulkedeki duygusal durumları farklı olabilyo,takımdan vs kaynaklanabilyo.

biraz kasım ayında eleştiriler,yine karsı taraftan yalan haberler,karsıt haberler duyabiliriz.çokta buyuk sorun gözükmüyor

haritama bak sergen

3.3.85 de karli bir istanbul pazar sabahinda dogmusum saat 10 civari

----------------Muslera-----------
Dubois------Kaan-------Abdüş----Bernat
-----------------Torreira-------------
Cengiz-----Evander----Mertens---Depay
-----------------Icardi-----------------------

----------------Okan-----------
Boey------Kaan-------Olsen----Kazımcan
-----------------Midsö-------------
Yunus-----Sergio----Akbaba---Kerem
-----------------Seferovic----------------------

Tabii ki haberlerin %60'ı kolpa çıkacak şu an herkes ne sallasam tutar belki derdinde. Ama Nelsson sanırım son günlerde gidecek. Kendisi de pek kalmak istiyor gibi gözükmüyor. 20-22 milyon euro aralığında bir gelir elde edeceğimizi varsayıyorum.

Bu paralar da Icardi, Depay'ın maaşı ve Evander + Kaan'ın bonservisinde harcanacak gibi. Bu senaryolar oluşursa ortaya çıkacak 2 kadro formasyonu az çok bu şekilde olacaktır. Depay hayal tabii ama biraz da biz hayal kuralım be.

abdulkerimi iki maçtada stadda izledim. giresun maçında vahim hatayı yapmasa sahadaki en iyi 3-4 oyuncudan biriydi.

geçen maçta yine iyiydi ama malum pozisyon ofsayt olmasa teneke bağlamıştık.

fakat özgüven kazanırsa ben sırıtacağını düşünmüyorum. öyle sinecek bir oyuncuya benzemiyor.

bakalım inşallah trabzon maçında iyi bir sonuç alırız ve önümüzdeki antep - kpaşa maçlarıyla özgüven depolarız.

FbF13CHagAE43FV

!!!!
ahmet kolkoparan mı yaptı bu görseli

Abdüşü severim ama son madde ilkinden daha olası gibi

bencde cok guzel oynadi
ben baya begendim abdulu

ama bir stoper öyle hatalr yaptigi zaman isterse tum mac puyol gibi oynasin faide atmez

sakar stoperi kimse istemez

taylan mesela
aslinda bizim gecen sene en iyi ortasahamizdi (ne yazik ki)
ama okadar cok hata yapti ki
kimse oynadigi topa mopa bakmadi

ayagina top geldigi an herkes tedirgin tedirgin acaba kaptiracakmi diye bekleyise giriyordu

sonra zaten bu hatalar silsilesi oyununada yansimaya basladi ve silindi gitti

abdul icinde tehlike canlari caliyor ne yazik ki

kredisini cok cabuk harcadi

ali palabiyik'a bu macta galatasarayi katletmezsen bir daha sans bulamazsin ultimatomu verilmis olabilir

ya icardi tamam da + 2 yıldız ne alaka allah aşkına ismi olan içi geçmiş adam alacaklar 11 de oynamayacak muhtemelen.

saçma sapan iş yapmayı bırakalım.

Ali Palabıyık Rize'nin intikamını Trabzon maçında bizden alacaktır.

Çok çok manidar bir atama oldu. Zaten tetikçinin önde gideniydi bu Ali ama şimdi bize daha da hırslanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt