- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
28 dk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zihinsel yönü zayıfmış
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Mesela su formatta o siyah kısım kalksa sarı kırmızı v yaka olsa kollarda aynen böyle kalsa efsane olur. Ama parçalı olmalı. Ayrıca düz sarı yan forma olabilir.ben de bir yarısının sarı bir yarısının kırmızı olmasını sevmiyorum. sunu duz kırmızı veya duz sarı yapsınlar.
kendi bilirIcardi gollerinin yarısını çizgiye inebilen kanatların yaptığı ortalardan diğer yarısını da göbekten 2 ye 1 lerle, araya atılan milimetrik paslarla atmış neredeyse.
Van Aanholt Boey Kerem Yunus çizgiye inecek de orta yapacak. Peh peh. Mertens'in kötü gününde Seferoviç gibi olur gol mol atamaz. Bizim bek ve kanat sorunumuz var.
O iş olmaz ya dediğin gibi takımı cins istedikleri parayı almazsa vermezler biz de veremeyizEvanderle biz daha önce anlaştık zaten. Önemli olan kulübüyle anlaşmak. Bu danimarka takımı tok satıcı. Daha öncede bir kaç kulübü uğraştirmis
Masadayiz agabey sonra dönecegim sana
2 sene iyi oynadı ondan sonra 4 sene yatışŞu Selçuk benzetmesi beni kanser ediyor , arkadaş selçuk dediğin adam sırf yana top al vermekten başka birşey yapmayan adamdı bu adam sırf dikine oynayan adam nasıl bir tutulabiliyor anlamak güç .
2 sene iyi oynarken zaten elit dönemiydi dikine oynuyordu o yüzden elit olmuştu . Eeee yatış halini örnek göstermek ne alaka oliviera ile ? Sergio dikine oynuyor Selçuk yataya nasıl bir bağ var arasında2 sene iyi oynadı ondan sonra 4 sene yatış
O iş olmaz ya dediğin gibi takımı cins istedikleri parayı almazsa vermezler biz de veremeyiz