Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.881
- 8.082
- 1.898
İcardiye çöp dedi he, bırak kadrosunda kimler olduğunu, Psg nin hangi ülkede olduğundan bihaber olabilirGünlük hayatında da böyle misin acaba cidden çok merak ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardiye çöp dedi he, bırak kadrosunda kimler olduğunu, Psg nin hangi ülkede olduğundan bihaber olabilirGünlük hayatında da böyle misin acaba cidden çok merak ediyorum
Daha radarımızdaymış, görüşme falan olmadı herhaldeHarvey Barnes olsa keşke
Nevzata falan bilgiler geç veriliyor bence. Radarda diyorsa görüşmeler çoktan başlamıştır. muhabirler en az 1 hafta geriden geliyorlar bilgi konusundaDaha radarımızdaymış, görüşme falan olmadı herhalde
Evet olabilir bak. Hatta belli bi seviyeye gelmiştir. Aynen yaniNevzata falan bilgiler geç veriliyor bence. Radarda diyorsa görüşmeler çoktan başlamıştır. muhabirler en az 1 hafta geriden geliyorlar bilgi konusunda
Lille sene başı isteğinde 5 milyona bırakmaya hazırlardı. Sonra nasıl becerdiler 10 milyonu şaşırdım açıkçası. Naci fiziksel olarak yeterli olmadığı için Ajax A'da süre bulamıyordu. Zaten opsiyonu da yoktu, o yüzden şaşırmadım.Bu Ahmetcan, Naci falan ben temiz bulmadım bu süreçleri. Hugo varken üstüne Denswill'den bile kötü bulunan adama 10 kağıt verilmesi ve üstüne bu çocuğun oynaması için Türk yapılması falan garip işler.
Sabah trabzona geliyordu. Kolpayı vermişler ts taraftarınayusuf yazıcı attı